Следва

Д-р Енчев и Теди Велинова ще се женят

Who is she: 10 любими факта за Даниела Арнаут

Тя е най-известна като танцьорката на столичния хаус клуб „YALTA”, както и с това, че...

Други преди 11 години

Беше трудно да познаеш Who is she? вчера, но все пак се справи. Сладураната от снимката е Даниела Цонева Денчева – Арнаут, която в наши дни всички познават. 

Тя е най-известна като танцьорката на столичния хаус клуб „YALTA”, както и с това, че от известно време насам се занимава с дизайн и стайлинг. Различна, дръзка, секси, магнетична, официално призната за модна икона и кралица на хаус културата в България, тя с гордост носи титлите си след всичките над 500 партита под хипнотичните звуците на най-големите имена в света и в история на хаус сцената. Виж обаче какво още може би не знаеш за нея...

1. Майка и е бесарабска българка от областа на Одеса, Украйна. Баща й е цирков артист.

2. От 5-годишна родителите й я записват под строг режим на спортна гимнастика и акробатика в Габрово. Тренира денонощно и като се прибира вечер заспива на масата по време на вечеря.

3. На 13-годишна възраст майка й я записва във вечерно училище за професионални манекенки и фотомодели (по белгийска програма). Няколко години по-късно се включва към новосъздадената тогава агенция "Визаж”.

4. През 1998 година достига до втора подгласничка на националният конкурс "Кралица на красотата". Междувременно печели много титли от регионални конкурси. На един от поредните конкурси в град Ловеч, на който Дани се явява, й изпращат мутри (гаджета на други участнички), защото Арнаут е от Габрово и е недопустимо да носи титлата Мис Ловеч. Тогава пресата за първи път пише за красавицата.

5. Цели 3 години от живота си Даниела работи в Анталия, Турция, където е спортен аниматор. По това време красавицата се пали по дрехите и дизайнерството и започва да прави костюми и стайлинги за спектаклите и мюзикалите, които се правят на работното й място.

6. След завръщането си в България тя се връща към моделството, но лоша шега и изиграват сантиметрите – 172, недостатъчни за световния пазар.

7. Малко след това синеоката красавица се явява на конкурса Playmate България 2006, на който е сред финалистките, но тогава бива изместена от Николета Лозанова .

8. През 2007 г. всички медии гръмват. Даниела разкрива двугодишната си афера с най-известния мъж в страната - Димитър Бербатов пред английския таблоид "Sun". Подтикната от други две бивши любовници на футболиста – Силвия Стойчева и Теди Велинова и мотивирана от неприятната позиция на зарязана жена тя разказва за взаимоотношенията си с футболиста, които продължават и по времето, когато сегашната му половинка Елена вече му е приятелка.

9. Истерия, антидепресанти и анорексия – това е цената, която Даниела Арнаут плаща за откровеността за тайната си връзка с Бербатов.

10. С днешна дата госпожица Арнаут вече е добре, загърбила миналото и изцяло отдадена на модата. Миналото лято дори пусна и първата колекция за собствената си марка Manga Collection by Daniela Arnaut.


 

 

More Други