Следва

20-те най-гальовни двойки на Холивуд

Новото попълнение на Bulgaria Mall е магазинът на Guess

С нетърпение очакваме датата 23 февруари, когато в Bulgaria Mall ще бъде отворен най-новият магазин на марката Guess. Mагазинът за деним обхваща площ от...

Shopping преди 11 години

С нетърпение очакваме датата 23 февруари, когато в Bulgaria Mall ще бъде отворен най-новият магазин на марката Guess. Mагазинът за деним обхваща площ от 168 квадратни метра и има линеен дизайн, който включва светещи лога, както и стени в класическото червено на GUESS, на които са изложени дамски и мъжки деними.

Харесва ни момичето на GUESS, което сияе в бляскаво работно облекло от дънков плат в наситени сини тонове индиго. Комбинацията е върховна, когато добавим риза или топ в женствено розово, горещо червено, бяло и натурално бежово. С идването на пролетта, палитрата при денима избледнява в оригинални, небесно сини и чисто бели изтърквания и мръсни скини кройки от комфортни материи.

Той, мъжът на GUESS, ще бъде супер секси с бунтарския си винтидж гардероб, вдъхновен от легендарните артисти и музиканти. Денимът е в набръчкан и структурирана слим кройка и включва синьо-черни изтърквания, каменно сиви и черни оттенъци с 3D ефекти избледнели повърхности и ръчно изработени скъсвания за автентичен вид.

Страхотна новина е, че в магазина ще има и елегантните и много бляскави дамски и мъжки облекла на GUESS By Marciano, както и чанти, обувки, очила, часовници и бижута.

Вече нямаме търпение да видим новото попълнение в Bulgaria Mall, което ще бъде украсено с емблематични имиджи от рекламната кампания за Пролет/Лято 2013, напътствана от Пол Марсиано, творческия директор на Guess. Предстоят ни силни шопинг дни в Guess

 

More Shopping