Следва

Петъчна доза СЕКС: Под прикритие и опасно горещи!

Д-р Енчев и Теди Велинова ще се женят

Платичният хирург вече година изглежда щастлив с моделката и е решил заради нея да скъса с ергенлъка...

Лица преди 11 години

Д-р Ангел Енчев ще се жени за втори път. Любимият пластичен хирург на звездите подари пръстен с голям брилянт на любимата си Теди Велинова и хвърли куп чалга певици в мъки, че не са успели да го пипнат.

Изисканото бижу на бъдещия жених украсява безименния пръст на дясната ръка на любимата му и е идеално допълнение към безупречния й маникюр. Все още не е ясно точно кога и къде ще бъде сватбата, но със сигурност ще е през някой от идващите летни месеци, пише "Всеки ден".

Д-р Енчев, който наскоро се разведе, вече година изглежда щастлив с моделката и е решил заради нея да скъса с ергенлъка. Бъдещата булка също цъфти от радост, че ще се омъжва, защото това ще бъде първи брак за 35-годишната Теди Велинова.


По-наблюдателните забелязаха бижуто, което госпожица Велинова носеше на безименния пръст на дясната си ръка по време на партито на списание LOVEstyle


Хирургът призна, че живее с красавицата, само преди няколко месеца. Злите езици веднага заговориха, че моделката го е развела с бившата му съпруга Милена. Двамата обаче отричат категорично тези слухове и твърдят, че връзката им е започнала едва след развода.

С Милена д-р Енчев се разделил заради лични проблеми, а с Теди се запознали цели три месеца след като делото по развода вече било приключило. Манекенката, която се изявява и като стилист, работела по негова реклама. В началото отношенията им били само професионални, но след няколко месеца открили, че са влюбени един в друг.

 

More Лица