Следва

We love: GUESS Spring/Summer 2013 Campaign

These boots were made for... Сиена Милър

Сиена Милър обожава да експериментира със стила си и обикновено й се получава превъзходно. Забелязахме, че актрисата си има чифт обувки, без които не може. Това са червените супер шик боти....

All fashion преди 11 години

Чудесна в своята майчинска роля, но не в киното, а съвсем наистина, Сиена Милър можем да наречем "папарашко удоволствие", защото умее да бъде винаги интересна. Особено в стила си. Там е ненадмината!

Поредната снимка на актрисата като майка на дъщеря е от преди дни, направена в Лондон, където Сиена живее с годеника си и баща на детето й Том Стъридж. Абсолютно естествена, 32-годишната британка е в сиви джинси с ниска талия и обикновен пуловер, с палто от кожа с косъм върху тях, а краката й разхождат култовите боти с капси на Chloe, супер хитът на сезон есен-зима 2013.

Очевидно ботите са любими на гардероба на Сиена, която не за първи път сме засичали в тях, съчетани перфектно с типичния за Милър бохо шик, състояща се от джинси и красиво наслагване на дрехи в горната част.



На актуалните снимки обаче бившата половинка на Джъд Лоу изглежда още по-лежерно, но точно за градска разходка, сплела елегантно русата си коса на две плитки, добавила гръндж елемент към цялата си визия с очилата в цветни обли рамки. 



 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.