Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града - 18 - 24 февруари

Прелестни създания

"Прелестни създания" е първата книга от поредицата "Хроники на чародейците", част от която са и "Прелестен мрак" и "Прелестен хаос"...

Movies & TV преди 11 години

Прелестни създания

Драма/Романтична
Beautiful Creatures
Година: 2013
Производство: САЩ
Времетраене: 124 мин.
Актьори: Джеръми Айрънс, Вайола Дейвис, Ема Томпсън, Ейми Росъм, Томас Ман
Режисьор: Ричард ЛаГраванесе


"Прелестни създания" е първата книга от поредицата "Хроники на чародейците", част от която са и "Прелестен мрак" и "Прелестен хаос".

В "Прелестни създания" Итън Уейт (Алдън Ерънрайк) е тийнейджър от малък град, който мечтае да избяга от твърде обикновения си живот. При срещата си с непознатата и тайнствена Лена Дюшан (Алис Енглърт), той е неустоимо привлечен и открива в нея, това за което винаги е мечтал. Без и двамата да подозират, те са неразривно свързани от свръхестествени събития, случили се дълго преди да бъдат родени. Заедно започват да разкриват тъмни тайни за себе си, своите семейства и злокобния град, в който живеят.

С наближаването на 16-тия рожден ден Лена прави трудно признание пред Итън. Казва му, че е вещица и го предупреждава, че силите на Светлината и Мрака скоро ще влязат в схватка, за да я привлекат към доброто или злото.

Чувствата на Итън остават все така силни и изплашена за сигурността му, Лена прави саможертвата да изтрие любовта им от паметта му. С приближаването на Мрака, съдбовната връзка между двамата, ще принуди Лена да избира между спасяването на Итън и запазването на всичко друго, което й е скъпо.

"Прелестни създания” тръгва по българските кина на 15 февруари 2013 г.
 

More from View Sofia

More Movies & TV