Следва

Дженифър Лопес без гаджето си Каспър на сладка почивка в Маями

Петъчна доза СЕКС: Под прикритие и опасно горещи!

След 3 месеца интензивен екшън, престрелки, гонитби, убийства и нелегални сделки, третият сезон на най-гледания български сериал...

Други преди 11 години

След 3 месеца интензивен екшън, престрелки, гонитби, убийства и нелегални сделки, третият сезон на най-гледания български сериал, "Под прикритие", приключва. Финалният епизод е тази неделя, а ние просто не се сдържахме да отбележим колко ще ни липсва присъствието на филма и някои от участващите актьори.

Разбира се, те са мъже, разбира се, те са адски секси и, разбира се, си позволяваме удоволствието да мечтаем за тях след всеки епизод от филма. Те са лоши момчета, лош материал за добра връзка, мислят само за себе си и често са агресивни, но въпреки това сме луди по тях и не можем да им устоим повече! 

Героите им са мъже, които знаят как да бъдат такива - не признават съществуването на думата "невъзможно", със самочувствие и вяра в собствените си възможности, а точно тези им качества направо ни действат като силна доза афродизиак. Пламенни, страстни, импулсивни, представяме си секса с тях като рокендрол в леглото. И не можем да спрем да го правим... Ето за кои ти говорим:




Александър Сано — Здравко Киселов - Косъма





Владимир Вишански — Крум





Захари Бахаров — Иво Андонов





Ивайло Захариев — Мартин Кирилов Христов





Мариан Вълев — Росен Гацов - Куката





Михаил Билалов — Петър Стефанов Туджаров - Джаро






А сега следва най-интересното. Призоваваме те да споделиш с нас мечтите си... Кой от тези мъже нагорещява до краен предел мислите ти? Кой от тях има най-секси присъствие в сериала "Под прикритие"?

Избери най-горещия актьор, а ние в замяна ще те срещнем с него. От всички оставили гласа си на Facebook страницата ни, в събота, 24 часа преди големия финал, ще изберем един, който ще има възможността да види своите любимци отблизо в неделя на традиционно силното парти за края на сезон 3. Време е... СВЕТЛИНА, КАМЕРА И ДЕЙСТВИЕ ето тук и после мечтите се сбъдват! 

 

Анкета

Кое е най-горещото лошо момче в Под прикритие?

More Други