Следва

Животът след 45: Анди МакДауел и Revitalift Laser Renew от L'Oreal

С грижа за кoсaта - Macadamia Natural Oil™

Всяка жена заслужава да има красива коса, но това е трудно постижимо при студената зима, която отнема естествената й хидратация...

Hair преди 11 години

Всяка жена заслужава да има красива коса. Тя е всичко, което съвършенството иска, а тенденцията на чистото лице, която гримьорите обожават през последните няколко сезона, много й отива.

Като всичко в природата, натуралното е най-добрата алтернатива на познатите козметични средства за разхубавяване. Така се появява нужддата от един много добър изцяло органичен продукт с масло от макадамия и арганово масло - Macadamia Natural Oil™.

Плодовете на макадамията представляват кръгли орехчета с едно или две семена. Маслото, което се използва е от ядките и се получава чрез студено пресоване без разтворител, т.е по най-естетсвения начин. В ядките се съдържат също около 9% протеини, 9% въглехидрати, 2% фибри, минералите калций, калий, желязо, селен и фосфор, витамините В и PP и други ценни хранителни вещества. Това е най-високо калоричната ядка, която е носител на множество полезни свойства, хранещи всеки косъм с енергия.



Аргановото масло от своя страна е необичаен и ценен ресурс за третиране на широк спектър от козметични и медицински проблеми. То съдържа висок процент на незаменими мастни киселини и феноли, поради което е по-устойчиво на окисляване от зехтина. Съдържа още витамин А, омега-6 и омега-9 мастни киселини, които притежават антиоксидантни свойства.

В комбинация, аргановото масло и маслото от макадамия съдържат най-високата концентрация на незаменими мастни киселини, откривани някога в природата. Комбинацията от масла подхранва и защитава косата от вредните UV лъчи, като значително увеличават еластичността и придават видим блясък.



Марката Macadamia Natural Oil™ e специално създадена за "проблемни" коси. Ако косата е изтощена /химически, от слънце или вятър/, заплетена, боядисана, изрусявана, къдрена, трудна за стилизиране, клепнала и безжизнена, суха, не мека и без усещане за копринен допир, гъста и "храстовидна", то продуктите с макадамия са нейната необходима грижа.

Марката предлага и продукти за изправяне, боядисване, стилизиране и колекция за цялостна грижа. Аксесоари за коса са с невероятни качества - четките с естествен косъм от глиган, преса за изправяне StraightWear™, която придава изключителен обем в корените и плътност на косата, дори и подаръчни комплекти.


Марката предлага продукти за изправяне, боядисване, стилизиране и колекция за цялостна грижа. Аксесоарите за коса са с невероятни качества- четките с естествен косъм от глиган, преса за изправяне StraightWear™, която придава изключителен обем в корените и плътност на косата, дори и подаръчни комплекти.

www.macadamia.bg

More Hair