Следва

Miu Miu пролет-лято 2013 - ВИДЕО

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Какво е да отразяваш и присъстваш на модни седмици - пълно работно денонощие, шоута от сутрин до вечер...

All fashion преди 11 години

Видео кампанията на Miu Miu пролет-лято 2013

Кампанията на италианската Miu Miu за новия сезон е новаторска и красива, дело на фотографите Инес ван Ламсвеерде и Винод Матадин. Състои се от 8 различни видео клипа, в които участват Адриана Лима, Дутцен Круз, Аризона Мюз, Малгосия Бела, Бет Франке, Марта Хант и Тамара Вейженберг. Всяко от 22-секундните видеа разказва много кратка, достатъчно интересна история, с отворен край. Усещането е за напрежение и тайнственост, моделите поглеждат встрани, или една в друга, жестовете са премерени, елегантни, магически.

Модата е превъзходна, женствена, пестелива на цвят, много секси. Миуча Прада акцентира на тайнствеността, направи го и с кампанията на Prada за сезона, и това е, което прави тези кампании различни от останалите, следователно - силни.

Виж всички видеа тук>>

Как се оцелява по време на модна седмица - безценните съвети на старото куче Делло Руссо.



Виж ги тук>>

Попи Делевин в снимките за Rag&Bone



Усещаме се задъхани от желание за натурална красота около себе си. Без грим, без пудра, без екстеншъни, баклавички,чупки, къдри, поправки, подплънки и пр. И БЕЗ симетрия. Затова и се радваме на тази безобразно натурална и затова толкова красива рекламна кампания. Попи Делевин е като дете, или русалка, ако ви харесва повече, нежна, лятна, безгрижна, лека и пясъчна в снимките за Rag&Bone Пролет/Лято 2013. Творческата свобода е изцяло нейна - по традиция от бранда оставят наетите топ-модели да се справят с рекламната задача без помощта на професионалисти като гримьори, фризьори, стилисти и т.н. В случая британският модел се е справила блестящо. Прекрасно и при това доста ефективно. Поне на нас ни подейства като куршум, веднага започнахме да търсим къде можем да открием черните шапка и чанта на марката, естествено, в комплект с бледобежовите шорти. Жестоки са просто, задължително без грим. Затова и щом ги открием, веднага ще пуснем линкове. 

Виж всички снимки тук>>


Мишел Уилямс в An Other Magazine



Мишел Уилямс е голяма актриса, което превъзходно си личи в серията й от 8 напълно различни едно от друго превъплащения за последния брой на супeр aртистичното списание AnOther Magazine. Стилистите на изданието подхващат трансформационния талант на госпожица Мишел и произвеждат от него фантастични образи, напълно отличими един от друг, макар и със сходен почерк в изпълнението, при това до последния пълни с живот и много естетични. Мишел Уилямс дава и интервю за списанието, логично посветено на ролята й, около която в момента се шуми най-много, предвид предстоящата премиера, а именно - на вещицата Глинда в Оз, Великият и могъщият /в София ще можем да го гледаме от 8 март нататък/. Превъзходна Мишел, вярваме, ще се съгласите с нас.

Виж всички снимки тук>>

Британският модел Лили Коул за Vogue USA



Лили Коул е домакиня, потънала в петдесетарски лукс и също такова петдесетарско объркване, което безумно й отива, просто защото е страхотен модел и актриса, в новия брой на американския Vogue US. Броят е мартенският, а Лили е просто извънземна в междинните за сезона и пролетните колекции с ретро привкус на най-големите действащи модни къщи в света. В стайлинга виждаме Ferragamo, Сhanel, Bottega Veneta, Ralph Lauren, Proenza Schouler. Депресивното настроение в сесията е заразяващо, но какво е една депресия, щом е облечена и обута така? А относно пастелното розово точно като обувките на изящните крака на мис Лили и в ръката й, разбираме вдъхновението перфектно. Освен че е един от топ-цветовете на пролетта, в по-добрите он-лайн магазини вече е пълно с млечно розови красоти. Какво препоръчахме в розово за миналия уикенд - в материала от петък.

Виж всички снимки тук>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.