Следва

Попи Делевин за Rag&Bone пролет-лято 2013

Анна Делло Русо дава безценни съвети по оцеляване по време на модна седмица

Какво е да отразяваш и присъстваш на модни седмици - пълно работно денонощие, шоута от сутрин до вечер, после...

All fashion преди 11 години

Какво е да отразяваш и присъстваш на модни седмици - пълно работно денонощие, шоута от сутрин до вечер, после парти и купон, сутрин - отново на шоу, неудобен, но скъп гардероб, най-малко 18 чифта обувки и всички на висок ток, прическата - винаги перфектна, лицето - свежо и красиво.

Опитай така в продължение на месец, през който всяка седмица ще си на ново място, и ще видим дали ще оцелееш.

Всъщност как точно става това, разкрива пред британското издание на Grazia модният редактор на японския Vogue Анна Делло Русо в точно четири безценни съвета по оцеляване по време на модна седмица: 

1. “Първо и много важно правило е да си зареден с енергия. Чудесно е спортуването рано сутрин. Аз плувам и играя йога всяка сутрин - така успявам да преборя умората след продължително пътуване.”

2. “Много внимавам с какво се храня. Голямо количество плодове и ядки ми доставят необходимите протеини, за да се чувства тялото ми добре.”

3. “Много важна част от добрата форма е сънят. Той трябва да е не по-малко от 8 часа и да се легне на време, за добър старт на новия ден. Въпреки всички събития и афтър партита покрай и след шоутата, се старая да прекалявам с купона.”

4. “Никога не носи прекалено много грим. Повече грим, по-голям риск да се развали до края на деня. Аз използвам само продукти, които ме правят да изглеждам свежа и матират кожата ми.”











More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.