Следва

Елица и Стоян представиха трите песни за Евровизия

Ивайло Захариев стана баща "под прикритие"

Актьорът станал татко на момченце преди дни, но нарочно го запазил в тайна...

People of art преди 11 години

Последният епизод от третия сезон на "Под прикритие" дойде с добра новина. Изпълнителят на главната роля Ивайло Захариев призна, че е станал татко на момченце.

Щастливата новина съобщил самият актьор пред своите колеги на партито по повод края на сезона на култовата кримка по БНТ.

Бебчето дошло на бял свят още в сряда, на 13 февруари, но Иво и половинката му Миряна нарочно го запазили в тайна. Раждането минало леко и майката и малкият им син били добре. Младият татко обаче не успял да присъства на раждането на първата си рожба въпреки огромного си желание, защото имал участие.

Въпреки, че със съпругата му решили да пазят в тайна всички подробности около детето, дори и името му, щастието на Ивайло не остана скрито за никого на партито.


Ивайло и Миряна, по холивудски образец, си направиха фотосесия с наедрялото коремче на бъдещата майка



На снимките се вижда и татуировката на корема на Миряна. Написана е на английски и е цитат от Библията, посветен на любовта.



"Любовта дълго търпи и е милостива, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада," гласи татуировката


Иначе романът на семейство Захариеви е като в приказките. Влюбените, не веднъж са признавали, че са се отдали на връзката си в момента, в който са встъпили в брак. Дори първата им целувка е в сватбения ден. "Първата ни целувка, първата брачна нощ си беше първа брачна нощ. Доста неща ни бяха за първи път и се радвам. Имахме малък период, в който да видим какви са чуждите навици и сега вече мисля, че сме добре."

Преди да стигнат до олтара, Иво и половинката му просто излизали заедно в продължение на шест месеца. На седмия той й предложил брак, а малко след това се венчали.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра