Елица и Стоян представиха трите песни за Евровизия

Българските представители в Евровизия 2013 представиха за пръв път в предаването "Неделя х 3” песните, които ще участват в състезанието за българската песен тази година...

Българските представители в Евровизия 2013 Елица Тодорова и Стоян Янкулов представиха за пръв път в предаването „Неделя х 3” песните, които ще участват в състезанието за българската песен тази година. Основно предимство и на трите песни е, че са много различни от познатия поток изпълнения представяни на този конкурс досега, с различна енергия, нестандартно звучене и емоция. Поредността на изпълнението беше определана чрез жребий, в песните участват и различни гост-изпълнители. Всяко едно от трите парчета е сериозната заявка на България за силна и конкурентна песен в голямото музикално състезание – Евровизия.

Първата песен, която изпълниха Елица и Стоян се казва „Дзупай, либе босо”. Музиката е на Елица Тодорова и Цветелин Грудански – Джами (Jahmmi Youth), аранжиментът на Стоян Янкулов и Александър Деянов – Скилър. Песента е динамична, жизнерадостна и игрива, загатваща дълбините на националния фолклор в кантото на Елица Тодорова. Майсторските бийт-бокс похвати на световния шампион Александър Деянов – Скилър, преплетени в ритъма на ударните инструменти, изпълнени от Стоян Янкулов създават неповторим колорит на песента.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.