Следва

Първият кадър на Гаспар Юлиел като Ив Сен Лоран

Най-доброто парти на месеца: Всички секссимволи в нощта на "Под прикритие"

Снощи се излъчи последният епизод от сезон 3 на хитовия сериал "Под прикритие", който остави у повечето зрители множество предположения и догадки...

Movies & TV преди 11 години

Снощи се излъчи последният епизод от сезон 3 на хитовия сериал "Под прикритие", който остави у повечето зрители множество предположения и догадки.

Отговорите на въпросите: Какво стана с ченгето "под прикритие" Мартин или Шмекера? Жив ли е и Петър Туджаров - Джаро? Чии са кървавите следи в снега, по който тръгна комисар Попов? Издъхна ли Иво Андонов? Каква ще е ролята на завърналата се в България дъщеря на Джаро Ния Туджарова? И коя е дългокраката актриса, която я играе, останаха неясни, но пък отвореният финал, въпреки че разочарова някои с липсата на развръзка, даде на всички да се разбере, че четвърти сезон ще има. 

Потвърждението дори дойде лично от програмният директор на БНТ Севда Шишманова, която направи пряко включване от шумното парти, на което екипът, журналисти и фенове се бяха събрали да празнуват края на успешния трети сезон, за да съобщи, че БНТ ще финансира още 12 епизода от поредицата.





Присъстващите, в пръскащия се по шевовете клуб в центъра на столицата, аплодираха, смееха се и страдаха заедно с героите, докато последният епизод вървеше на огромните екрани. За пореден път филмът доказа, че е истинска мащабна продукция, и добър пример за отличен рекламен продукт, въпреки дразнещото на места продуктово позициониране, което от време на време разваляше иначе добрия вкус.



Захари Бахаров, Владо Пенев, Лилия Маравиля, Снежана Макавеева, Койна Русева, Ивайло Захариев, Теодора Духовникова, Михаил Билалов, Ирена Милянкова, Александър Сано и останалите актьори от крими поредицата, видяха за първи път, наред с почитателите, кой от трите предварително записани финала, екипът е избрал да бъде излъчен и също гледаха серията с нестихващ интерес. След края й звездите се срещнаха с най-заклетите си фенове, поговориха и се снимаха с всеки желаещ от тях.


Вицепремиерът Цветан Цветанов и шефът на ГДБОП Станимир Флоров също се оказаха от фенклуба на звездите и се присъединиха към събитието, за да отпразнуват края на поредицата с тях.




Иво Йончев и Ивона Аврамова



Ивайло Захариев



Галя Щърбева



Деси Бакърджиева


Владимир Вишански



Александър Сано и Нели Атанасова



Мартин Карбовски и Мариан Вълев



Силвестър Силвестров

В публиката бяха още председателят на Съвета за електронни медии Георги Лозанов със съпругата си, журналистите Мартин Карбовски, Лора Крумова, Галя Щърбева, Константин Каменаров, Рут и новото й гадже, Силвестър Силвестров, Нели Атанасова, Деси Бакърджиева и още куп известни личности.

Но както на тях, така и на нас, не ни остава нищо друго освен да притаим дъх в очакване на новия динамичен сезон на сериала, за който всички вече са повече от натърпеливи и да чакаме... А до кога, все още никой не знае!

 

More Movies & TV