Следва

LFW: Силно присъствие на елегантността в колекциите на британските дизайнери

LFW: Риана и Кейт Босуърт са звездите в първите дни на London Fashion Week

Разбира се, че първата е Риана, която представи дебютния си продукт за младежкия бранд River Island на...

All fashion преди 11 години

Седмицата на модата в Лондон започна преди броени дни, за които ще разказваме най-подробно от днес.
И за един уикенд време, две от най-големите звезди на небосклона станаха много важна част от поредното изключително модно събитие.

Разбира се, че първата е Риана, която представи дебютния си продукт за младежкия бранд River Island на небивало шоу, а другото любимо лице, което ни гледаше от front row, бе това на Кейт Босуърт.

Актрисата бе специален гост на ревюто на Topshop Unique, което мина официално в Лондон по време на седмицата на модата там, облечена в изключително готин тоалет в сребристо сиво, с мини пола и сладки балеринки, гушнала своя годеник Майкъл Полиш.

Полиш придружава Босуърт и поради друга причина. Припомняме, че двамата заснеха - той като режисьор, тя - като главно действащо лице, клип за коледната кампания на британския high street лейбъл.

Колеги от други издания по света коментират присъствието на Кейт и Майкъл и като вероятно предзнаменование за следващата колаборация на Топшоп, които до скоро имаха дългогодишни съвместни проекти с Кейт Мос, а после и с младите британски дизайнери,  която евентуално ще бъде именно с прекрасната актриса, чийто стил бихме прекопирали и върху себе си.

Ако прогнозата се окаже вярна, с удоволствие ще пазаруваме от онлайн магазина, част от нашите фаворити, по нещо от тази /все още само във въображението ни/ колекция.

Шоуто на Topshop Unique пък започна бляскаво и премина с много силната вълна на 90-те с овърсайз силуети, скъсени топове и леко бунтарско излъчване, но за това очаквай подробности в следващ материал.




Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на Beefeater - основен партньор на ViewSofia!

 

More All fashion