Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

NYFW: Marc Jacobs есен-зима 2013/14

Елегантното множество на публиката се нареди около кръгъл подиум, на който модели разхождаха кабаретната...

All fashion преди 11 години

Marc Jacobs закри Седмицата на модата в Ню Йорк на 15-и вечерта с грандиозно шоу на фона на едра и блестяща луна. Или слънце, на който му допада идеята повече.

Елегантното множество на публиката се нареди около кръгъл подиум, на който модели разхождаха кабаретната, бляскава, супер женствена мода на Джейкъбс, основно видяна в зелено, камилско кафяво, сивкаво. И оборудвана с пайети, ръкавици, кожени яки, колани ведно с много носимите и практични пуловери, манта, поли и ризи.

Преобладаващите много къси панталони, както и многото ламе, привнесоха дозата тържество, провокация и богатство в иначе семплата като силуети колекция. Семпла като силует, на много красива във вечерната си част, напълно оправдана като избор за всяко холивудско събитие, включително и за нощта на Оскарите.

Очаквана с нетърпение калекция на безспорния доайен на модата в Ню Йорк, която още с появата си по магазините около август, вероятно ще пожъне заслужен успех.






































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.