Следва

Жълто вдъхновенa

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Южноафриканският модел Кандис Суинепул е заменена от 39-годишната чехкиня Ева Херцигова в рекламната...

Fashion преди 11 години

Саманта Градовил за Ponystep, брой 4

Сексапил може да бъде постигнат с един поглед, едно леко намигван или жест.
Снимките на Chas Ray Krider за артистичното списание Ponystep, брой 4, където моделът Саманта Градовил позира по бельо в стая, обзаведна в стил ранните 60-те, не са секси, а някак точно сексапилът ни липсва в тях. 

Професионално изпълнените кадри са лишени от чувствителността и емоцията на стилиста, стерилни са, въпреки че са добри, но най-вече ни липсва историята, заради която Саманта е само по жесткото си бельо, а позите са твърде нарцистични, сякаш моделът се кефи на себе си пред собствената си видеокамера.

Виж снимките тук>>

Кошмарна корица на Сара Джесика Паркър за китайския Harper's Bazaar




Сара Джесика Паркър доби световна популярност с образа на Кари Брадшоу в култовия сериал „Сексът и Градът”. Тя стана муза на хиляди и предпочитано лице за корици на списания. Напоследък обаче не виждаме толкова често по страниците лицето на любимката Сара Джесика, може би защото сега няма толкова голяма нужда от PR, дори отказа да играе в "Дневниците на Кари", една нова поредица за героинята преди да стане известната писателка Кари Брадшоу. 





Но ето, че актрисата все пак е взела решение да направи една бляскава корица, тази за китайския брой на Harper’s Baazar. Резултатът обаче е потресаващо нереалистичен, освен това, че сценографията - големият прозорец над могъщия град - вече е тотално изтъркана.

И въпреки етикетите Christian Dior, Alexander McQueen, Jason Wu, не можем да преглътнем катастрофалната случка с лицето на Сара, което от толкова много обработка е станало с прекалено остри черти, изкривено в гротеска.

Надали и самата актриса е доволна от това си участие, за което със сигурност редакторите са понесли солидни глоби. Ние поне 100 процента щяхме много да им се разсърдим, ако бяхме на мястото на Паркър!

Странната поза в басейна за кампанията на бранда за обувки Brian Atwood



Южноафриканският модел Кандис Суинепул е заменена от 39-годишната чехкиня Ева Херцигова в рекламната кампания Brian Atwood. Фотосесията е заснета в басейн, а великолепната Ева е чисто гола, обута единствено в обувки на марката. Топ моделът и идеята са секси, но малко ни смущава изкуствената поза във водата, където Ева виси странно в пространството, а знаем колко по-добре може да бъде.

Салма Хайек изглежда по-добре в джинси и мъжко палто, отколкото в елегантна рокля



Красивата Салма Хайек и супер богатият й мъж са прекрасно съчетание от артист и бизнесмен, което притежава един от най-големите модни конгломерати, под чието управление са велики луксозни брандове като Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Gucci. Това е и причината мексиканката с гореща кръв да е винаги облечена от край до край в дрехи с точно тези етикети, само че ние така и не успяхме да свикнем с нейния преелегантен гардероб.



Последната й поява на Лондонската седмица на модата в чудесна кадифена рокля за шоуто на Christopher Kane, марка, която съпругът й Франсоа Анри Пино взе под крилото на PPR преди няколко месеца, сравнена с една по-стара нейна папарашка снимка, подсказва, че актрисата от „Фрида” е далеч по-прелестна в едно дълго палто и джинси в мъжки стил, отколкото в прекалено лъскавия стайлинг, който й се налага да демонстрира.

Ще се радваме да я виждаме повече в стрийт стайл алтернатива на скъпия й гардероб, но едва ли, когато част от "задължението" й на съпруга на милиардер, менажиращ финансите на няколко модни къщи, е да им бъде буквално вечна реклама.

Може би е твърде артистично



Преди дни, на седмица на модата в Лондон, беше представена колекция есен-зима 2013/2014 на марката FASHION East. Младите дизайнери Claire Barrow, Ryan Lo и Ashley Williams определено искат да заявят мястото си в модата, но модната им линия за следващия студен сезон е шантава, но не в хубавия смисъл на думата, хрумка, която не буди симпатиите ни. Свежите цветове са приятна идея за мрачното време, но тюлът ни дойде малко повече. Много бонбонено, много сладникаво и представено без много вкус ревю, където част от господата по подиума, бяха превзели онази част от женския гардероб, която не си я даваме, а именно полата.
 

More Fashion