Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Южноафриканският модел Кандис Суинепул е заменена от 39-годишната чехкиня Ева Херцигова в рекламната...

Саманта Градовил за Ponystep, брой 4

Сексапил може да бъде постигнат с един поглед, едно леко намигван или жест.
Снимките на Chas Ray Krider за артистичното списание Ponystep, брой 4, където моделът Саманта Градовил позира по бельо в стая, обзаведна в стил ранните 60-те, не са секси, а някак точно сексапилът ни липсва в тях. 

Коментари: 5

K
Karolina (2013/02/19 / 12:51)
Сесията за Ponystep ми харесва изключително много. Със всичко останало предложено от вас съм напълно съгласна. Особено снимките на Сара Джесика Паркър са ужасни.
Z
Zlatno chudo (2013/02/19 / 12:22)
Салма е ужасна с това рокле, мисля, че проблема е главно в шапката, която не е подходяща, както и в супер ниската фигура, която е проблем за елегантния външен вид.
M
mobsta_girl (2013/02/19 / 12:21)
Лично на мен колекцията на FASHION East ми хареса страшно много! Такава е модата в Лондон. Точно като за млади ексцентрични хора и доста момичешка с наличието на тези цветни тюлове :)
B
boryana7 (2013/02/19 / 12:14)
И аз често правя тази поза като Ева в басейна. Много обичам след като застана така, да си потопя главата и да докосна стената под водата, и да направя кълбо след това, хах :))) Не знам дали липсва сексапил в снимките на Саманта Градовил, но не липсва секс. Салма Хайек е супер в тъмно синьо. Сара Джесика Паркър е облечена в супер дрехи, но лицето ѝ е потресаващо зле.
R
Realist (2013/02/19 / 11:45)
Джесика-Паркър прилича на извънземно :D За Ева херцигова не съм съгласен - мисля, че няма нищо неестествено в позата (вие на басейн не сте ли ходили???).

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.