Следва

За Нейно Величество КОСАТА - Keune

Животът след 45: Анди МакДауел и Revitalift Laser Renew от L'Oreal

 Добрата новина е, че за постигане на красива и млада кожа вече не са ни нужни нито лазери, нито болезнени инжекции, а само един крем. След проведени изследвания е установено, че...

Hair преди 11 години

В търсене на красивата кожа без бръчки и следи от годините, взимаме решения, които не винаги са най-добрите. Подлагаме кожата си на какви ли не мъчение с една-едничка цел - възобновяване на гладката, сияйна кожа, с равномерен тен. Стимулирането на биологичните процеси, които, разбира се, функционират по-бавно с напредването на годините, най-често се осъществяват с помощта на лазери, които използват лека монохроматична енергия, а също и инжекциите, които все още фигурират в листа с процедури за намаляване на дълбоките бръчки.

Добрата новина е, че за постигане на красива и млада кожа вече не са ни нужни нито лазери, нито болезнени инжекции, а само един крем. След проведени изследвания е установено, че L’ Oreal Paris Revitalift Laser Renew има сходни резултати с фракционна СО2 лазерна терапия. Следите от бръчки в областта на „пачия крак” са видимо заличени при жени подложили са на изследването, като са употребявали крема в рамките на два месеца, сутрин и вечер на цялото лице.



Като потвърждение на действието на крема, в. Дейли Мейл публикува снимка на 54-годишната актриса Анди МакДауел, която е хваната по време на разходка в слънчев Лос Анджелис без грим, но със сияйна кожа, видимо по-млада и свежа. 

 

 

More Hair