Следва

LFW: 4 страхотни жени в компания на първи ред при Burberry Prorsum

LFW: Сърца и карамелени нотки в Burberry Prorsum есен-зима 2013/14

Без съмнение, тази колекция е супер успешна за дизайнера Christopher Bailey, който за пореден път...

 

All fashion преди 11 години

Всички важни звезди са налице. Любимката на Кристофър Бейли, Роузи Хънтингтън Уайтли позира в червен костюм от сако и панталон, актьорската двойка от "Беднякът милионер" Фрейда Пинто и Дев Пател са на първи ред, облечени изцяло в Burberry. Актрисата Кейт Бекинсейл е довела дъщеря си, за да я научи от малка на стил, до тях стои певицата Рита Ора в тениска с лика на Кара Делевин. (за тях подробно чети в следващ материал).

Атмосферата е повече от празнична, Ана Уинтур също е тук, а ревюто, чакано от цял свят, се случва, както обикновено, в Кенсигтън Гардън, под луксозни шатри вчера в 16.00 часа лондонско време.

Всички чакат какво ще се случи с есенната колекция на Бърбъри, бранд с повече от столетие история, под криейтива на Кристофър Бейли.

Началото е дадено с тренч, емблемата на този британски лейбъл. Но през призмата на Бейли класическата дреха този сезон е конструирана от лек като кожа материал, но прозрачен и лек на вид. Формата и функцията му не се е променила много с годините.

Следва една изключително женствена колекция с петдесетарски привкус, идващ някъде от Южна Италия.
Закопчани до горе рокли, ризи и манта са в цветовете на зимата - бордо, беж, черно, щампи на сърца и някои животински принтове като леопард и питон.

Ревюто на Burberry Prorsum есен-зима 2013/14 започна в нюанси на карамел, крем, дори медено, бургундско и по-светло червено и достигна до черно и бяло. Видяхме метални яки и колани на кръста, които придаваха по-футуристичен вид и допълваха до съвършенство визиите.

Точно по нишката на елегантността се е водил и Бейли в създаването на тази така прелестна колекция, която със сигурност ще виждаме често върху скъпите тела на богатите звезди през следващия студен сезон.











































































 

More All fashion