Следва

Ancient Astronauts: Звукът на едно галактическо пътуване

Владимир Кличко и Хейдън Панетиър отново заедно?

Актрисата накара мнозина да се усъмнят, че се среща отново с бившия си любим, след като двамата бяха забелязани...

People of art преди 11 години

Актрисата Хейдън Панетиър накара мнозина да се усъмнят, че се среща отново с бившия си любим, носител на титлата в свръхтежка категория във версия WBC, Владимир Кличко, след като двамата бяха забелязани и заснети да се държат ръка за ръка на 18 февруари.

23-годишната звезда от Нешвил започна да се среща с 36-годишния украински боксьор през 2009, но през 2011 двойката взе решение да поеме по различни пътища.

Мнозина обаче са на мнение, че отношенията на Хейдън и Владимир са претърпели обрат, след като двамата бяха забелязани заедно в "Бийч тако шак" в Холивуд, Флорида. На снимките, с които порталът TMZ разполага, Панетиър прегръща Кличко на канапе, докато двамата се усмихват широко и си говорят на ушенце.

 

След като раздялата им стана публично достояние, чаровницата настоя, че остава "близка приятелка" с бившия си. В последствие красавицата се срещаше с футболиста Скоти Макнайт, припомнят от БГНЕС.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра