Следва

Кейт Босуърт пред Elle - "Щастлива съм на 30!"

LFW: Първото "явно" ревю на Tom Ford и максималистичните му идеи

Ревюто премина в една от най-невероятните сгради в Лондон - Lancaster House, където атмосферата допълваха...

All fashion преди 11 години

След като през декември месец стана ясно, че най-накрая Том Форд ще благоволи да покаже колекцията си на Седмица на модата в Лондон без тайни ревюта, които предприе след завръщането си в дамската мода през 2010 година, шоуто без завеси се случи на 18 февруари.

Ревюто премина в една от най-невероятните сгради в Лондон - Lancaster House, където атмосферата допълваха красиви мъже, които пънеха чашите на гостите с шампанско. Дизайнерът приветства в своя Tom Ford свят с безкомпромисна визия, вдъхновена, по думите на самия него, от много различни неща. Колекцията е комбинация между стила на американците, мексикански бродерии, нотки от инуитите. Том Форд споделя, че стилът на Лондон е мултикултурен, сбор между много култури и акценти от другите страни.

Ето как се появява пончо с блестящи пайети, тесни поли с извити цепки отпред, високи до колената ботуши, горнища с качулки и бомбъри в много светли електрични нюанси. Видяхме и открояващ акцент за колекцията- разноцветна голяма звезда, която сияеше на поли и рокли до земята. Както при Burberry Prorsum, така и при Том Форд се наложи тенденцията на животинските щампи, които бяха на палта и рокли, а също и обувки в черно-бяла зебра.





Том споделя след ревюто: „Уморен съм от минимализма, не съм в такова настроение, искам цветове. Точно така се чувствам- настроен съм за цветове, крещящи цветове.” Освен ярките нюанси, видяхме и карамелено-кафявите тонове при щампите на леопард, много черно, много бяло, комбинация, която се издига във вечността. Това е колекция за максималистите, любители на света, които с носталгия помнят диско годините и поп-арт културата.
















































 

More All fashion