Следва

Кейт Босуърт пред Elle - "Щастлива съм на 30!"

LFW: Първото "явно" ревю на Tom Ford и максималистичните му идеи

Ревюто премина в една от най-невероятните сгради в Лондон - Lancaster House, където атмосферата допълваха...

All fashion преди 11 години

След като през декември месец стана ясно, че най-накрая Том Форд ще благоволи да покаже колекцията си на Седмица на модата в Лондон без тайни ревюта, които предприе след завръщането си в дамската мода през 2010 година, шоуто без завеси се случи на 18 февруари.

Ревюто премина в една от най-невероятните сгради в Лондон - Lancaster House, където атмосферата допълваха красиви мъже, които пънеха чашите на гостите с шампанско. Дизайнерът приветства в своя Tom Ford свят с безкомпромисна визия, вдъхновена, по думите на самия него, от много различни неща. Колекцията е комбинация между стила на американците, мексикански бродерии, нотки от инуитите. Том Форд споделя, че стилът на Лондон е мултикултурен, сбор между много култури и акценти от другите страни.

Ето как се появява пончо с блестящи пайети, тесни поли с извити цепки отпред, високи до колената ботуши, горнища с качулки и бомбъри в много светли електрични нюанси. Видяхме и открояващ акцент за колекцията- разноцветна голяма звезда, която сияеше на поли и рокли до земята. Както при Burberry Prorsum, така и при Том Форд се наложи тенденцията на животинските щампи, които бяха на палта и рокли, а също и обувки в черно-бяла зебра.





Том споделя след ревюто: „Уморен съм от минимализма, не съм в такова настроение, искам цветове. Точно така се чувствам- настроен съм за цветове, крещящи цветове.” Освен ярките нюанси, видяхме и карамелено-кафявите тонове при щампите на леопард, много черно, много бяло, комбинация, която се издига във вечността. Това е колекция за максималистите, любители на света, които с носталгия помнят диско годините и поп-арт културата.
















































 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.