Следва

Ориз с мента и сирене фета

3+3 въпроса към едно градско момиче: Михаела

Тя е на 23, модел! Така можем да започнем да ти разказваме за прекрасната...

All About Life преди 11 години

Тя е на 23, модел! Така можем да започнем да ти разказваме за прекрасната Михаела, с която се запознахме покрай работата си по проекта Българските блогъри за ViewSofia и която харесахме още тогава много. Заради естественото излъчване и тези умерено дебели вежди, които подчертават лицето й прекрасно, тя наистина се запомни в съзнанието ни за дълго, а вчера имахме възможността да рефрешнем спомените си с нея, с една случайна среща по софийските улици. 

Красива, в черно, Михаела контрастираше с грацията си на всички, с които се разминавахме, докато същевременно ни разказваше за последните проекти, в които е взела участие, натоварения работен график, който има, за образованието си по педагогика в СУ, което почти завършва и за намерението й някой ден да продължи с ученето, когато вече не е отдадена толкова на модата. 

След всичко това тя се съгласи да й направим няколко снимки, но ние нахално и зададохме 3+3 въпроса. Надяваме се да не сме я забавили много за срещата й с букъра на Ivet Fashion, където работи от две години, но не можахме да се сдържим. Ще ни разбереш, като я видиш...

V.S. Опиши се с три думи?
М: Упорита, упорита и пак упорита!

V.S. Какво е модата за теб?
М: Момент от живота ми, който не знам колко ще продължи...

V.S. A колко е важна тя за работата и за стила на живот като цяло?
М: За моята работа, мисля че е най-същественото и няма как да не се промъкне и в стила ми на живот!



V.S. Кои са твоите модни икони?
M: 
Модната ми икона в момента е Бианка Балти, но като цяло никога не следвам нищо сляпо...

V.S. Къде е мястото, на което е най-вероятно да се влюбиш тук?

M: За това няма "тук" има "навсякъде"!

V.S. Какво ти липсва в София?

М: Новото, което намирам всеки ден в градовете, в които пътувам. Когато си роден и израснал тук, малко неща могат да те впечатлят, въпреки че обожавам София!



Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня на страниците на Sofia Street Style! Можеш да я видиш още и във второто издание на албума "Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков“.

Още от рубриката тук >>>


More All About Life