Следва

NYFW Есен-зима 2013/14: ТЕНДЕНЦИИ

LFW: We Love Antonio Berardi есен-зима 2013/14

Цялото усещане бе за преливащ от пелерини подиум, дори такива под формата на палта с големи прорези за...

All fashion преди 11 години

Защото колекция есен-зима 2013/2014 на марката Antonio Berardi, дори и два дни след нейното представяне в рамките на London Fashion Week, продължава да ни напомня за елегантните силуети, неутралните цветове и червения акцент в червилото, ноктите и обувките, които видяхме по време на шоуто.

Цялото усещане бе за преливащ от пелерини подиум, дори такива под формата на палта с големи прорези за ръцете. Това е така, защото дизайнерът се вдъхновява от идеята за сложни детайли, рамкирани в едно цяло, като строгите линии са разчупени от множеството изумителни детайли. 

"Исках колекцията да изглежда малко по-консервативна, но модерна и изчистена и същевременно много женствена. Сложих инкрустирани камъни на гърба, които може само с един поглед отстрани да бъдат разгледани от всеки ъгъл.”, казва Антонио Беради след ревюто.

А ние потънахме в един разкош на изтънчеността, където сивите нюанси преобладават, запазва се тенденцията на черното и бялото, а щампите представляват ситни елементи мозайка, които се сливат със съвършенството на дрехата.

Прелестна колекция, която може да се опише като изключителен триумф на елегантността.






















































































More All fashion