Следва

iPhone като хладно оръжие

LFW: „Домът” на бельото, наречен Maison Triumph

Цял куп знаменитости бяха гости на ‘Maison Triumph’ на "Монмаунд стрийт" 71 в Ковънт Гардън, Лондон...

All fashion преди 11 години

Опитвайки се да обхванем най-важното и интересното от вихрещите се в момента седмици на модата, не пропускаме и най-женската част на модния подиум и извън него - бельото. Сред  имената - гости на ‘Maison Triumph’, която се откри непосредствено преди старта на London Fashion Week - бяха  Хелена Кристенсен, Матю Уилямсън, Грейс Уудуорд и Амбър Атертън.

Всичко това се разигра на "Монмаунд стрийт" 71 в Ковънт Гардън, Лондон, а поводът е годишнината на известната марка и силното й присъствие като снабдител на бельо за дефилетата в английската столица.

Вече втори сезон концернът - световен лидер в производството на бельо, сътрудничи на Британския Моден Съвет като осигурява бельото за модните дефилета по време на събитието. Едни от най-известните имена сред модните дизайнери - от страстния почитател на женствеността Матю Уилямсън до авангардната Луис Грей, артистичния Фьодор Голан, ненадминатия майстор на детайла – Фелдер Фелдер и победителката в последното издание на дизайнерския конкурс на Triumph - Шаан Уайтфут избраха бельото на Triumph за представянето на своите модни колекции.





„Домът” на бельото, наречен ‘Maison Triumph’, представи 127 годишния опит и най-новите постижения на емблематичната марка чрез специална изложба, отворена за посетители от 15 до 19 февруари.

Клара Мерсер, Маркетинг мениджър на Британския Моден Съвет е куратор на уникалната изложба, която прави пътешествие през годините, започвайки от далечната 1886, за да достигне до наши дни. Изложени са образци на бельото – символ на високо майсторство и прецизна изработка, през различните модни десетилетия.
Специална мулти медийна арт инсталация, дело на британския артист Дейвид Лонгшау, пресъздава уникалния опит на Triumph със средствата на съвременните технологии.



В ‘Maison Triumph’ почитателите на марката имаха възможност да пробват и закупят модели от пролетно-лятната колекция и да получат специална дизайнерска тениска от лимитираната серия на Матю Уилямсън като подарък (при покупка над 80 лири).

С право очаквахме, че изложбата на основния доставчик на бельо по време на Седмицата на модата в Лондон ще се приеме със заслужен интерес, вниманието и удоволствието се оказаха абсолютно оправдани. Още тук>>


 

More All fashion