Следва

Pure White

Историята на твоите обувки

Жената на FRATELLI ROSSETTI в колекция пролет/лято 2008 е многолика и истинска. Тя е...

All fashion преди 16 години

Жената на FRATELLI ROSSETTI в колекция Пролет/Лято 2008 е многолика и истинска. Тя е:

Смела - Дамата на Fratteli Rossetti носи темперамента на италианка, родена в Parabiago, която сега живее в космополитния New York. Тя е ярка, вдъхновяваща и огнена. Като поп-арт иконата Edie Sedgwick от филм на Warhol, докато крачи в чифт бели лачени обувки с бляскав мъжки стил.

Размерите подчертават пропорциите, присъстват малки контрастни дупки, високи платформи и токове, сандали с гумени подметки и отворени пръсти.

Естествена – и уверена като Мерил Стрийп в Out of Africa, когато е обута в кожени сандали safari style, с пепелявите нюанси на пясъчно или слонова кост. В линията има още обувките с отворени пръсти и кожени токове , както и неустоими балерини.
 



Изискана – В колекцията присъстват още равни сандали и високи токове изработени от блестящи материали – сатен, нефрит, лачена змийска кожа и крокодил, гарнирани с камъни swarovski. Тънки пандели от златно розово, бяло и черно се преплитат в мрежа, създаваща най-класните сандали, които може да си представите.

Ярка - жената Fratelli Rossetti се облича в светли, слъчеви цветове с безгрижие и елегантност: фоксин, оранж, комбинирани по нов и свеж начин. Колекцията е подсилена с използването на подобрени и фини материали, вариращи от класическата телешка кожа до най-ценените кожи.
 



При елегантните мъжки модели нещата не стоят много по-различно. Нюансите са също свежи и меки - зелено, оранж, охра, червено и синьо; но по-неутралните сенки като гълъбово сиво ще присъстват при определени модели.

Мъжът е съвременен и елегантен, съчетал облеклото си с комфорта на Fratelli Rossetti, който е в лекотата на ниската мокасина, но и в солидната основа на официалните форми.

Душата на Rossetti ONE е свободна, която ти предлага всекидневна употреба.

Всички модели от новата колекция Fratelli Rossetti можеш да намериш в магазин Kult shoes в ЦУМ, с други думи – луксът съчетан с комфорт е там!

Виж всички снимки

More from View Sofia

More All fashion