Следва

Какво носят блогърите - Кецовете VANS

Ванеса Паради за H&M - Първи промо снимки

До края на зимата не остава много време, напомнят от H&M с тези изключително цветни рекламни снимки, част от...

All fashion преди 11 години

До края на зимата не остава много време, напомнят от H&M с тези изключително цветни рекламни снимки, част от кампанията им, съвместно с певицата и актриса Ванеса Паради, за колекция H&M Conscious пролет-лято 2013.

Както по-рано писахме, французойката с най-очарователната усмивка и бивша половинка на Джони Деп е избрана да популяризира новата екологично чиста колекция на шведския бранд, включваща фантастични ярки рокли, гащеризони и всякакви спортно-градски елементи, включително много свежи аксесоари, създадени от органичен памук и рециклиран полиестер.

Самата концепция на рекламната кампания е да подсказва благоприятните за природата материали, от които са изработени дрехите, като Ванеса е прегърната от клоните на разцъфнало дърво в голяма приказна стая. 

Напомняме, че пълната дамска колекция H&M Conscious ще бъде налична в магазините на H&M по целия свят и онлайн от 25 март, заедно с колекцията Conscious за мъже – сака, памучни панталони тип Chinos, ризи с етно щампи и къси панталони, както и модели с весели щампи за деца и бебета.

















 

More All fashion