Следва

Теодора Духовникова е нахакана разбивачка на сърца

It Must Be Love? Принц Хари разкри обекта на чувствата си

Принц Хари реши да не крие повече новата си връзка и да спре с излишната дискретност...

People of art преди 11 години

Принц Хари реши да спре с излишната дискретност и да не крие повече любовната си връзка!

По време на ски ваканция в Швейцария тази седмица всички успяха да разберат, че между него и русокосата красавица, с която пристигна, определено има нещо повече.

"Държаха се като двама влюбени тийнейджъри, не се и опитваха да крият връзката си, целуваха се, тя седеше на коленете му“, коментират хора, които са имали честта да вечерят в един и същи ресторант с двойката.

Стотици пък станаха свидетели на нежните им прегръдки, докато се спускаха по ски пистите. А що се отнася до въпросната госпожица, то тя се казва Кресида Бонас, на 24 години и модел на Burberry. Учи танци в университета в Лийдс и е дъщеря на предприемача Джефри Бонас и известния през 60-те модел Лейди Мери-Гай Джорджиана Лорна Курзон. Нейна полусестра е Изабела Калтроп, която преди време излизаше с брата на Хари, принц Уилям. Моделка е представена на Принц Хари от братовчедка му - Принцеса Евгения, която е близка нейна приятелка, съобщава английския таблоид Daily Mail.

Още от миналата година се говори за връзка между двамата, но едва сега те открито показаха чувствата си. Явно принцът е сбъднал най-накрая мечтата си да намери любовта, щом вече повече от година е насочил вниманието си единствено към Кресида.През последните години принцът многократно е попадал в класация за най-желаните ергени. Преди две години той се раздели с приятелката си Челси. Миналия месец принц Хари се завърна от Афганистан и сега се е отдал на заслужена почивка с новата си любима жена. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 8 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра