Следва

Лицето ни харесва така - ретро моливът и изискано червените устни при Dolce&Gabbana есен-зима 2013/14

Петъчна доза СЕКС: Джаред Лето за HUGO Red

Съвременна икона на оригиналността, той е прочут със своята необикновена креативност, уникален талант и ярко изразена сексуалност, които го правят един от най-желаните мъже на света и...

Celebrity beauty преди 11 години

Той е музикант, режисьор, актьор и лице на ароматите HUGO. Съвременна икона на оригиналността, Джаред Лето е прочут със своята необикновена креативност, уникален талант и ярко изразена сексуалност, които го правят един от най-желаните мъже на света и, разбира се, естествено допълнение към марката HUGO и концепцията на HUGO Red.

Един иновативен аромат с иновативен източник на вдъхновение. Мъжки парфюм, който да улавя идеята за преминаване на границите и съдържащ неочакван паралел в поведението на студен и горещ метал. Парфюм създаден от контрастиращи съставки, изпълнени със студено и горещо напрежение, което стимулира този, който го носи и му дава усещане за енергизиране и готовност да предизвика сам себе си. Парфюм построен около два контрастиращи акорда: "Плътният Хлад" и "Течната Горещина", които отразяват различните характерни черти на студения и на горещия метал... Парфюм, който напълно приляга на мъж като Джаред Лето, който вижда живота едновременно като пътешествие и приключение, търсейки активно нови и различни изживявания, за да се убеди, че непрекъснато се развива и тласка себе си към нови висини.

Обожаваме го! Точно такъв мъж ни трябва за днес... безпрецедентно очарование миришещо така... 

Вдъхновени сме, опиянени сме... 
 



Сигурни сме, че всеки си има по един Джаред Лето... я в мечтите, я в дома... Но нищо не е точно същото, ако ароматът му не съвпада с този на истинския. А ние както винаги имаме решение за това. Подаряваме ти парфюма!

Да, наистина! Да, цели три на брой! Да, могат да участват всички! Условието е повече от лесно. Изпрати ни твоята най-любима секси рекламнa кампания на Hugo... Знаеш къде - на [email protected] с текст "Да преминем границите с HUGO RED ", срокът е 28-ми февруари. Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип измежду изпратилите най-секси Hugo вдъхновения и ще бъдат уведомени на 1 март с имейл за това. Успех!


 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи