Следва

25 февруари, понеделник - Каролина Куркова на NYFW

Седмичен ХОРОСКОП - 25 февруари - 3 март

Близките няколко дни са подходящи за началото на нови дела в дългосрочен план за Риби...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Добро време за обучение, образователни курсове или самостоятелни занимания по интересуващи те теми. С любимия човек е нужно да бъдеш приветлив и да проявяваш повече въображение, когато се забавлявате заедно.
Благоприятни дни: втората половина на 25-ти февруари и 3-ти март.
Неуспешни дни: 28 февруари и 1 март.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не се захващай с нови начинания, по-добре се опитай да завършиш старите. Ако е възможно, не давай никакви обещания, не поемай нови отговорности и не се доверявай на това, което ти казват. Не си струва да предприемаш важни разговори с роднини.

Успехът ще те съпътства на 26-ти и 27-ми февруари.
Не взимай инициативата в свои ръце на: 25-ти февруари, 2-ри и 3-ти март.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата ще бъде изпълнена с изкушения и трябва да си на ясно със себе си какво можеш да си позволиш и кога трябва да кажеш "не". Опитай се да не се поддаваш на отрицателните си емоции. Избягвай общуването с хора, които ти причиняват дискомфорт.

Успех ще ти донесе вечерта на 25-ти.
Неблагоприятни дни: 26-ти и 27-ми февруари.

РАК 22.06 – 23.07

Ще се уреждат успешно пътувания, срещи, делови контакти. На самотните Раци ще им бъде предоставена възможност да срещнат човек, който ще внесе в живота им много ярки впечатления. Избягвай контакти с болни от грип - сега може лесно да прихванеш инфекция.
Добри дни: 26-ти февруари, 2-ри и 3-ти март.
Негативни дни: 28-ми и 1-ви.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Опитай се да разнообразиш свободното си време и да изпълниш живота си с интересни преживявания. Физическата активност на чист въздух ще ти се отрази добре. Ако любимият човек прояви инициатива за развитие на вашите отношения, дай му това право.

Бъди позитивен на 26-ти.
Очаквай неприятности на: 25-ти февруари, 2-ри и 3-ти март.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В теб сега може да се появи безсмислено упорство или упорито настояване за нещо без основание. Това няма да се хареса на твоето обкръжение и на тази основа може да избухнат конфликти. Малко снизходителност може коренно да промени ситуацията. Общувай внимателно с противоположния пол.

Позитивни дни: 26-ти, 27-ми февруари и 3-ти март.
Бъди особено внимателен на: 25-ти и 1-ви.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Изчакай с нещата, които ти причиняват затруднение. Този период предразполага към повече почивка, отколкото към активни действия. Развивай своите таланти и не бъди пречка за разкриването на потенциала на другите. През този период внимавай много да не постъпваш с другите така, както не искаш да постъпват с теб!. Отделяй повече време на здравето си. Препоръчителни са, профилактични мероприятия.

Щастливи дни: 26-ти февруари и 2-ри март.
Неуспешни дни: 28-ми и 1-ви.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През този период те очакват много дела и на практика почти с всичко ще се справиш. Опитай се да се отнасяш към всичко с голяма отговорност, тъй като впоследствие това ще се отчете ще ти донесе допълнителни дивиденти. В близко бъдеще те очакват нови романтични увлечения.

Успешни дни: 26-ти, 27-ми февруари, 2-ри и 3-ти март.
Може да те разочарова 25-ти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Периодът от 25-ти февруари до 3-ти март, не е много подходящ за активна дейност. Добре ще прекараш времето си далеч от дома. Намери начин да се помириш с хората, с които се намираш в конфликт. Грижи се за здравето си. Имунната система е отслабена. Налице е заплаха от вирусно заболяване.
Позитивни дни: 2-ри и 3-т март.

Проблемни дни: 26-ти, 27-ми и 28-ми.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Необходимо е да следиш внимателно текущите събития и да реагираш според ситуацията. Настрой се за упорита работа и делово общуване. Не трябва да се занимаваш с неща, които може да те компрометират. Това е добър период за всичко, свързано с любов.

Успешни дни: 26-ти, 27-ми февруари и 2-ри март.
Нищо не планирай за 28-ми и 1-ви.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

На работното място не се очакват значителни промени. На този етап колкото повече общуваш, толкова по-леки за теб ще изглеждат текущите задачи. Сега е по-добре да не изваждаш на показ личните си преживявания. Не бързай да харчиш парите си и преди да купиш нещо, помисли два пъти.

Успешни ще са 27-ми и 28-ми.
Бъди внимателен на: 25-ти февруари, 2-ри и 3-ти март.

РИБИ 20.02 – 20.03

Близките няколко дни са подходящи за началото на нови дела в дългосрочен план. Лесно ще постигаш споразумение, затова се подготвяй предварително за разговори с хора, от които очакваш да получиш помощ. Не се набърквай в спорове и конфликти, които нямат пряко отношение към теб.

Добри дни: 2-ри и 3-ти март.
Носещи разочарование дни: 26-ти и 27-ти февруари.

На 26-ти февруари рожден ден ще празнува носителката на Грами Ерика Баду. Американската соул певица, тектописец и музикален продуцент, позната от началото на кариерата си като Кралицата на нео соул стила и цветните тюрбани, е родена през 1971 година с истинското има Ерика Аби Райт.
Вместо честитка, прилагаме едно нейно парче: 


 

More Astro