Следва

Just like this - Alessandro Dell Acqua

S.T.Dupont Пролет/Лято 2008

Той стой в тихо френско кафене и отбелязва кротко идеи в тефтера си. На пода до него стои тежко черна ръчна чанта, Diamond Collection ...

All fashion преди 16 години

Той се намира в тихо френско кафене, пие само вода и отбелязва кротко идеи в тефтера си. На пода до него стои тежко черна ръчна чанта, Diamond Collection на S.T.Dupont. Оттук нататък историята разказва за един неповторим стил...

Изкуството да пътуваш, Изкуството на огъня, Изкуството да пишеш и Изкуството да съблазняваш – това са четирите тайни на съществуващата вече 135 години концепция за успеха на селективния бранд S.T.Dupont.

За колекция лято на 2008 година шивачът конструктор Норберт Уилман и екип от дизайнери тотално преработват кройките в търсене на нова тръпка в силуета. Самият Уилман владее силата да увлича  класическата линия в адекватен прочит, в сегашно време, без да я лишава от фин ръчен завършек. 

Резултатът е изискан стил за съвременният мъж, едновременно класически, елегантен и шик, а вниманието прави колекцията уникална.

Даден е приоритет на по-елегантните рамене и талия, които освен, че привличат одобрение, осигуряват и по-голям комфорт. Ризите на Dupont следват формата на тялото,  а сравнително тесните панталони придават секси,  динамичен вид.

Колекцията се движи в цветовата гама сиво, синьо и беж, а кашмир, мека вълна и коприна обточват илиците и ръчнозашитите яки.

Бутикът S.T.Dupont е на ул. "Цар Иван Шишман " 27

More from View Sofia

More All fashion