Следва

Венета Харизанова показа чисто новото си носле

"Сподели книга с Приятел", страхотната инициатива на ViewSofia се завръща!

Днес, точно 90 дни преди 24 май, ViewSofia подновява страхотната си инициатива "Сподели книга с Приятел" във Facebook...

Events преди 11 години

Днес, точно 90 дни преди 24 май, ViewSofia подновява страхотната си инициатива "Сподели книга с Приятел" във Facebook

След миналогодишния успех на кампанията, която раздаде над 100 страхотни нови и хитови заглавия, инициативата в чест на най-светлия български празник, продължава. С 14 467 абсолютни фенове и с благодарности към десетките партньорски издателства - Colibri, Enthusiast, Еднорог, Кръгозор, Бард, Жанет 45, Gourmet Publishing, ROI, ERA, Книгомания, ФАМА, Аrtline, Изток-Запад отново тръгваме право към целта си - повече книги за повече приятели.

Всеки ден в продължение на 90 дни, от днес до 24 май, ще ти представяме с кратко резюме и снимка по една книга, която ще можеш да подариш на свой приятел. От теб се иска само да я споделиш с него във Facebook и да му стискаш палци за късмет. Защото в края на всеки ден, на случаен принцип ще избираме победител от всички, които са получили предложението за подарък на стената си.

Ако искаш и ти да подариш достоен подарък на свой близък, следи редовно Facebook, за да разбереш как да го направиш, защото няма да спрем с изненадите до 24 май.

А кой знае, може и ти да си този приятел.


 

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.