Следва

Стил урок на седмицата - бежово палто завинаги

Алекса, Попи и Лаура в новия The Edit

Новия брой на списание The Edit, което дебютира с Наталия Водянова, стартира с участието на три момичета с...

All fashion преди 11 години

Новия брой на списание The Edit, което дебютира с Наталия Водянова, стартира с участието на три момичета с безупречно чувство за стил.

Алекса Чънг, Лора Бейли и Попи Делевин облякоха прелестни дрехи от новите колекции на популярни британски дизайнери, запечатани от фотографа Мат Ървин в домашна обстановка - на балкона, дивана или просто, опрени естествено до стената. 

Всяка от тях, истински икони на нашето време, разговарят с редактора на списанието, собственост на Net-a-porter, Натали Риг за значението на британската мода.





Алекса Чънг признава, че е тотален англофил, а Великобритания е единственото място, което я вдъхновява. „Мога да облека пуловер и дънки на коктейл или елегантна рокля на събитие, когато всички са облечени в панталони Chinos”, призна британката, която се подвизава като водеща, модел и редактор.



Английският модел Попи Делевин пък определя стила си като шизофреничен. И обясни, че това е така, защото може да облече гащеризон с леопардов принт, а на следващия ден да се появи с облекло в готик стил. Попи каза за по-малката си сестра Кара: „Бях сигурна, че Кара ще бъде много успешна в модната индустрия и е удивително, колко много постигна в толкова кратко време. Тя няма нужда от съвети и напътствия, спомням си, че когато беше на 3 години, си сложи кърпа на главата в банята и ми каза, че е Клаудия Шифър.”



Американската актриса Лаура Бейли разказа, че обича да съчетава винтидж дрехи с тези на млади дизайнери: „Харесва ми да се свързвам миналото с духа на модерното.”








 

More from View Sofia

More All fashion