Следва

Сладки картофи с оцет и кафява захар

5x3: Най-добрите рецепти за "изпиране" на любовни спомени - ФИНАЛИСТИТЕ

Сутрин денят започва с музика: Рецепта Ellis- Bextor "Murder On the Dаnce Floor
5 мин. рев под душа...

All About Life преди 11 години

На 8 февруари Indesit и View Sofia обещаха официално да подарят скъпоценната пералня INDESIT IWSC 5105 от най-ново поколение на онзи от вас, скъпи читатели, който ни даде "Най-добрата рецепта за изпиране на любовни спомени".

От вас се искаше да споделите в кратък текст начина, по който сте се справили или се справяте с любовните терзания, искахме да е оптимистичен, елегантен, мил или смешен.

Искахме да ни накарате да се усмихнем за празника на влюбените, 14 февруари, защото вярваме, че любовта е най-смисленото нещо в живота, и ви дадохме срок до 22-ри, отново петък, в който да изпратите изпробвана, чута или общовалидна рецепта за изпиране на любовните спомени от неприятните емоции на познатия адрес
[email protected].

От това предизвикателство последваха стотици писма, креативни, смислени и с чувство за хумор, които до обявения финал, 1-ви март, ще се борят за голямата награда - INDESIT IWSC 5105



До тогава, благодарни за най-забавното време, прекарано в четене на любовни спомени през смях и сълзи, решихме да публикува най-добрите от тях, 15 на брой, които реално ще се състезават за най-готината награда на финалната права.

15 в 5 пет последователни дни, по три рецепти в материал, за да се смеем и припомняме за старите, но скъпоценни любови заедно! А жури от трима редактори на ViewSofia, в петъчния ден, в 18.00 часа, ще публиква името на своя абсолютен победител.

Ето първите три рецепти, за още - четете утре: 

Емилия Петрова,
Murder On the Dаnce Floor


Сутрин денят започва с музика:
Рецепта Ellis- Bextor "Murder On the Dаnce Floor
5 мин. рев под душа

Обяд с колегата - 10 вица за 10 мин.
5 мин. рев в тоалетната

Вечер: фитнес, боксова круша, 50 удара за минута, сауна.
5 мин. рев в сауната.

Перфектна ситуация да се видиш с всички приятели, с които не си се виждала от години.
5 мин. рев пред приятел, излей си душа.

Уикенд: планинска фото ваканция
Парти, парти, парти и нови приятели, сингъл Парти, за да си вдигнеш самочувствието:)
Никога не оставай, сама. Murder On the Dаnce Floor;)
Секс за една нощ, пожелавам ти успех, той и без това не те заслужава.
Мисли положително!
Екшън кино вечер, романтичните са забранени!
Изтрий му телефона!

Цецка Арнаудова

Предлагам изпитана и много ефикасна рецепта за изпиране на любовни спомени. ( В моя случай 6 години брак и последвал развод.)

В рецептата за по-кратко ще наричам нежеланите любовни спомени петна.

Първо правило - Трябва да проумееш, че не можеш да намериш любов там, където тя вече не съществува...! Но затова е нужно време.

Противна на всички схващания, че петната трябва да се третират незабавно с препарат и да се изперат, в случая не е така. Просто изчакайте да мине време. ( При мен отне 2 години).

Второ правило - Да отворим сърцето си и да го препрограмираме наново! Старите неработещи програми като ниско самочувствие, любовно разочарование, стари спомени, мъка трябва да бъдат спрени и да се забрави, че някога са функционирали. Те струват скъпо и са неефикасни. На тяхно място да оставим пространство за бъдещи, който ни очакват.

Трето правило - Не се включвайте в работен процес със случайно срещнати машини за пране - евтини, не достатъчно качествени, бракувани - това само може да ви навреди. Старите спомени да бъдат трайно зацапани, а дори добавени още нови петна. ( Избягвайте случайни връзки.)

Четвърто правило - Пожелайте невъзможното, направете необходимото и ще получите максималното! Тоест, не се подценявайте. На вас ви трябва най- доброто! ( В моя случай красив мъж се влюби в мен и детето ми и сме заедно от 4 години, вече семейство с още едно детенце).

Когато го срещнете, веднага ще го познаете. Той ще е модерен и от клас А. Ще разполага с нови, необходими за вас програми, деликатни, нежни, с допълнителни екстри. Ще може да регулира вашите обороти и температура с такъв финес, че няма да усетите как старите петна ще изчезнат. Дори няма да се сещате къде точно са били и вие ще станете като нови. А вечер, когато заспивате на гърдите му и слушате шума от сърце му, ще знаете, че точно него сте търсили. Че всички стари спомени от преживени раздели са били само уроци, подготовка за тази любов - истинската, последната! С безкраен капацитет от чувства и 1000 оборота страст.

Това е моята лична, изпитана рецепта за изпиране на любовни спомени, дано да ви хареса.

Наталия Савова

Любовните спомени са като вратовръзка. Ако ги стегнеш твърде много, ще те удушат. Ако ги разхлабиш, не ти стоят добре. Когато я връзваш сам, е най-сигурно, но друго е две нежни ръце да сплетат здрав възел около врата ти. Когато обаче трети човек пипне вратовръзката, обикновено остават петна, женски (а в днешно време защо не и мъжки) парфюм, отпечатъци на посегателство над нещо, създадено от двама души. После търкай със сапун, пери в пералня, суши на слънце ... вратовръзката няма да е същата.

Аз се опитах да си изпера спомените. Отначало със сълзи, после с капки алкохол, цигарен дим и безсъние. Гледах вратовръзката, побутвах я да видя дали е жива, помирисвах я- не се променяше. Окачих я на дървото пред блока на старата ми любов. Освен гълъбите, които я наакаха, никой друг не я забеляза. Сложих я пред вратата. Три дни по-късно си беше почти същата - просто беше попила кал, киша и фалшиви въздишки. Закачих я на огледалото на колата. Резултат: аромат на автомивка и несъществуваща свежест.

Очевидно трябваше да се справя сама. Купих си нова пералня. Сложих я в кухнята, пуснах прането, но пак не стана. Новото не винаги помага в изпирането на старите петна. Започнах да излизам и да нося вратовръзката в чантата ми. Надявах се, че докато се забавлявам в заведенията, някой ще бръкне в чантата ми, мислейки че не гледам, и ще я открадне. И това не стана. Медитирах, но вместо да се концентрирам върху Буда и светлината, аз виждах вратовръзката около врата му. Луда работа!

И така безнадеждно седях и си пиех кафето една съботна сутрин, когато се позвъни на вратата. Времето ме гледаше с милостиви очи и протегна две ръце към вратовръзката ми. Като на филм му я подадох, затворих вратата и докато изпия вече добилото аромат кафе, отново се позвъни. Този път два пъти. Отворих, но там нямаше никой. На касата на вратата беше закачена изпраната, миришеща на омекотител, без следа от петна, вратовръзка.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.