Следва

Рекламната кампания за Пролет/Лято 2013 GUESS Jeans вече факт и в България

Оскари 2013 - Най-секси присъствията в голямата нощ

Една истинска жена, която цени красотата си, може да бъде секси в каквото си пожелае и това актрисите...

All fashion преди 11 години

Рядкост е, даже почти невъзможно, в нощта на Оскарите да видиш къса рокля или минипола, етикетът не го разрешава и никой не си го позволява. Но пък една истинска жена, която цени красотата си, може да бъде секси в каквото си пожелае и това актрисите, които минават по червения килим, добре знаят. Много от тях се опитват да провокират фантазиите дори облечени в дълги до земята рокли и не са малко тези, на които им се получава.

Селектирахме петте най-секси присъствията от снощи, които заложили на определени елементи от тоалетите си успяха да нагорещят сериозно червения килим на церемонията и на афтър партито след това.

Наоми Уотс, Холи Бери, Майли Сайръс, Саманта Баркс и Хайди Клум се борят за приза най-секси присъствие на вечерта. И петте невероятно красиви и секси, затова те питаме ти коя от тях избираш...

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.