Следва

MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Gucci есен-зима 2013/14

Рекламната кампания за Пролет/Лято 2013 GUESS Jeans вече факт и в България

Ето че вече си имаме едно чисто ново възбуждащо място за шопинг, разположено на площ от 168 кв.м. в Bulgaria Mall.

All fashion преди 11 години

Ето че вече си имаме едно чисто ново възбуждащо място за шопинг, разположено на площ от 168 кв.м. в Bulgaria Mall.

Това е новооткриятият магазин на GUESS. Място, което не бива да пропускаш не само, защото там можеш да се насладиш на най-новите и актуални модели на марката, които дават гаранция за качество, а и защото моделите са със страхотни кройки и придават една свежа и младежка визия, към която всяка жена се стреми в ежедневието си.


 
 

В допълнение към всичко това е и цялата гама от модни артикули на GUESS Jeans, всички от които в най-актуалните за сезона цветове, елегантни и бляскави дамски и мъжки облекла на GUESS By Marciano, както и обувки, чанти, очила, часовници и бижута. 
 


 

Сигурни сме, че няма как да пропуснеш да видиш магазина на GUESS, защото той е украсен с емблематични имиджи от рекламната кампания за Пролет/Лято 2013, напътствана от Пол Марсиано, творческия директор на Guess?, Inc., и заснета от Ю Цай.













Единствено можеш да съжаляваш, ако не си бил на откриването, защото живите модели на Visage закачливо показваха зашеметяващи цветни аксесоари и най-актуалните облекла на марката от сезон пролет/лято под звуците на на DJ Borra, което много напомняше за съвместните модни партитa на DJ Tiesto и Guess Jeans, които си остават в историята като емблематични.

Виж още:

We love: GUESS Spring/Summer 2013 Campaign
>>

More from View Sofia

More All fashion