Следва

MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Gucci есен-зима 2013/14

Рекламната кампания за Пролет/Лято 2013 GUESS Jeans вече факт и в България

Ето че вече си имаме едно чисто ново възбуждащо място за шопинг, разположено на площ от 168 кв.м. в Bulgaria Mall.

All fashion преди 11 години

Ето че вече си имаме едно чисто ново възбуждащо място за шопинг, разположено на площ от 168 кв.м. в Bulgaria Mall.

Това е новооткриятият магазин на GUESS. Място, което не бива да пропускаш не само, защото там можеш да се насладиш на най-новите и актуални модели на марката, които дават гаранция за качество, а и защото моделите са със страхотни кройки и придават една свежа и младежка визия, към която всяка жена се стреми в ежедневието си.


 
 

В допълнение към всичко това е и цялата гама от модни артикули на GUESS Jeans, всички от които в най-актуалните за сезона цветове, елегантни и бляскави дамски и мъжки облекла на GUESS By Marciano, както и обувки, чанти, очила, часовници и бижута. 
 


 

Сигурни сме, че няма как да пропуснеш да видиш магазина на GUESS, защото той е украсен с емблематични имиджи от рекламната кампания за Пролет/Лято 2013, напътствана от Пол Марсиано, творческия директор на Guess?, Inc., и заснета от Ю Цай.













Единствено можеш да съжаляваш, ако не си бил на откриването, защото живите модели на Visage закачливо показваха зашеметяващи цветни аксесоари и най-актуалните облекла на марката от сезон пролет/лято под звуците на на DJ Borra, което много напомняше за съвместните модни партитa на DJ Tiesto и Guess Jeans, които си остават в историята като емблематични.

Виж още:

We love: GUESS Spring/Summer 2013 Campaign
>>

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.