Следва

Средиземноморски страсти от D&G

MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Gucci есен-зима 2013/14

Бременната Фрида Джанини, творчески директор на италианската луксозна марка от няколко успешни години...

All fashion преди 11 години

Бременната Фрида Джанини, творчески директор на италианската луксозна марка от няколко успешни години, откри с последната си колекция за Gucci сезона на прекрасните тъмни опушени цветове и цялата модна седмица в Милано, която приключва само след ден.

На 20 февруари, миналата сряда, ден след закриването на London Fashion Week и седем дни преди откриването на Седмицата на модата в Париж, Gucci и неговата креативна сила излязоха с 50 съвършени модела в класическа Gucci елегантност на грандиозно дефиле и дадоха първите признаци за могъщата луксозна и пищна вълна, която ще залее града.

И така стана. Prada, Fendi, Jil Sander, Versace, Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli напомниха, че Милано е истинска сила на модата от най-висша класа наравно с Париж.

Точно затова и в точно този ред избрахме да покажем най-доброто от тези шоута. 

Като пръв сред свои, лейбълът Gucci, заедно с Фрида Джанини, нахраниха всички fashion victims с изумителна гледка от модели в безупречни красиви кройки, голи рамене, манта, костюми и рокли от истинска кожа на питон, великолепни принтове и аксесоари, които да се превърнат в следващия култ. Сексапил и изтънченост в едно цяло, симфония от бордо с маслина, с черно, със синьо, с кафяво и с оранжево, красота и истинска опушена елегантност.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.