Следва

Изабели Фонтана за Un.i

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Дизайнерът й Анджела Мисони, сестрата на Виторио, който все още се издирва след мистериозното му изчезване с...

All fashion преди 11 години

Миранда Кер и многото плат върху нея

Когато става въпрос за модел от Victoria’s Secret, всички очакваме много. Момичетата са коя от коя по-хубава и всички завиждаме до припадък на безупречните им крака, стегнатото коремче и цялостното им перфектно излъчване. Миранда Кер, модел от световен ранг, рядко, много рядко би могло да се каже за нея, че не е сложила подходящата рокля, поради една простичка причина - всичко пасва великолепно на божественото й тяло.

В случая обаче ни се искаше да видим повече красота от супер модела, която придружаваше съпруга си Орландо Блум (или пък той нея) на афтър партито на Vanity Fair след наградите Оскар 2013.

29-годишната хубавица пристигна облечена в дълга до земята рокля, в която прикриваше всичко от съвършените си мерки. Дългите воали скриваха красивите дълги крака и нежни рамене, а всички знаем колко много може Миранда. Тя е толкова нежна и крехка, че веднага си я представихме в мини рокля или такава без презрамки, дори и в панталон, който обаче очертава идеално тялото й за милиони.

Колекцията на Derek lam за Kohl's




През април американският дизайнер Дерек Лам ще пусне в продажба нова бюджетна линия дрехи в колаборация с бранда Kohl's, която би трябвало да зарадва напролет феновете на модния артист с достъпни неща, подписани с марката Derek Lam.

Вдъхновението на Лам е Рио Де Жанейро и всичко, произлязло от там като изкуство, цветове, принтове, начин на живот.

Не очакваме изумителни материи и силуети, предвид концепцията на това модно сътрудничество, напротив, визуализирахме секси рокли и мини неща, удобни и изключителни летни дрехи, но след видяното от само три модела, установихме, че колекцията дори леко бяга от определението fashion с твърде измитите цветове и консервативни кройки, не в стила на знойния Рио.

И все пак, тя ще се появи официално и онлайн през май и ще включва широка гама артикули - тишърти, панталони, блузи, рокли, аксесоари.

Панталоните на Кейти Холмс





Актрисата Кейт Холмс стана далеч по-любопитна за папараците след раздялата със съпруга й легенда Том Круз, следвана непрестанно от фотографите в Ню Йорк, където сега живее с дъщеря им Сури, почти на всяка крачка. 
И благодарение на тях успяваме да наблюдаваме какво се случва със стила й, за съжаление напоследък доста неглижиран, оправдан донякъде със студената зима.

И въпреки че някои неща приемаме с чувство за хумор, не можем да преглътнем избора на актрисата на панталони в последните й няколко появи. Или твърде широки за нейната фигура, какъвто е случаят с черния, или твърде спортни и скъсяващи иначе дългите й крака с ластици на глезените. А помним Кейт като стилово добре изглеждащо градско момиче, което успешно популяризира уличния тренд на boyfriend джинси, носени с обувки на ток, както и навитите крачоли.

Изабели Фонтана в твърде съвършена кожа



Бразилският супер модел рекламира зимната колекция бельо на марката Un.i в нелоша като идея и изпълнение сесия, но малко ни дразни очевидната на места фотообработка, почти изтрила всяка естествена гънка по кожата й.

Виж още тук>>

Неелегантните "халати" при Мисони





Сполетени от семейна трагедия с изчезването на финансовия директор на марката и член на семейството Виторио, кланът Мисони успява да запази самообладание и влияние, и показа на официално дефиле по време на Седмицата на модата в Милано колекция есен-зима 2013/14.

Дизайнерът й Анджела Мисони, сестрата на Виторио, който все още се издирва след мистериозното му изчезване с малък самолет над океана, показва една доста оптимистична линия с ярки неонови цветове, изключително удобна за носене, непретенциозна дори.

Но твърде комфортните манта, тип домашен халат с колани от вътрешната страна, ни се сториха твърде неелегантни на подиума. И никак не си ги представяме върху женската фигура, прекалено много нарушават силуета.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.