Следва

Избираме песента за Евровизия навръх 3 март

Facebook моменти: Ованес Торосян показа дъщеря си

Харизматичният арменец известен с непоносимостта си към медийния шум най-накрая показа дъщеричката си...

People of art преди 11 години

Харизматичният арменец Ованес Торосян, известен с непоносимостта си към медийния шум, най-накрая показа дъщеричката си. Той качи нейна снимка в своя Facebook профил и събра одобрението на много от приятелите си от актьорската гилдия.

Малката Йоана се появи на бял свят в края на ноември, докато Ова се намира в подножието на Родопите. Вестта, че любимата му е родила, го спохожда именно на една от локациите на криминалето "Съдилището" на Стефан Командарев, в което той взима участие.

Майката на бебчето - Милена Ерменкова също е актриса, а двамата с Ованес се запознават в НАТФИЗ. Заедно са от пет години, а на премиерата на "Източни пиеси" в Кан той я сюрпризира с пръстен. Тогава агентът със силно присъствие и символични килограми признава: "Да, вярвам в брака. Най-много мразя да си губя времето. Като съм срещнал точния човек, защо да чакам? А и аз съм сериозен, никога не съм ги сменял като носни кърпички жените.”


Бранейки ревностно личния си свят, той отказва да коментира Милена в детайли: "Тя си има път като актриса и искам да си го извърви, а не да я припознават като гаджето на еди-кой си".

И наистина тя си го върви... въпреки скорошното раждане, актрисата вече е възвърнала страхотната си форма и отново е на сцената. Наскоро дори я гледахме в постановката "American beauty” в учебния драматичен театър на НАТФИЗ, където под зоркото око на своя любим, който беше в публиката, Милена се справи с ролята отлично.




 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра