Следва

LFW 2013 - Най-добрите чанти в ръцете на моделите в Лондон - топ 10

MFW: Избрано от Седмицата на модата в Милано - Prada есен-зима 2013/14

Резултатът - тъмни и ярки цветове на един подиума, много костюми, поли до безкрай в типичната за средата на 20...

All fashion преди 11 години

Миуча Прада и уникално добрата й колекция есен-зима 2013/14 направиха всичко, за да оправдаят и най-големите очаквания и да превърнат поредното шоу на Prada в събитие.

Великолепна, женствена, различна, майсторска, пълна с мода в най-чист вид, с детайли, блестяща от първия до последния 48-ми модел. Колекция, която напомня на блясъка на 40-те и 50-те, но пречупена през твърде модерния поглед на авторката й.

Резултатът - тъмни и ярки цветове на един подиума, много костюми, поли до безкрай в типичната за средата на 20-ти век кройка с висока талия, жилетки под рокли, над рокли, оголени нарочно рамене, много колани, обеми, каре, кожа с косъм, цели ансамбли от най-скъпата кожа, големи и разкошни чанти, всичко, всичко, което сме искали някога с този етикет.

















































More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.