Следва

PFW: H&M есен-зима 2013/14 - Шоуто

We Love - Наоми и Линдзи във V Magazine

Заради двете изключителни присъствие от почти две поколения модели - Наоми Кембъл и Линдзи Уиксън, окъпани...

All fashion преди 11 години

Заради двете изключителни присъствие от почти две поколения модели - Наоми Кембъл и Линдзи Уиксън, окъпани в мека светлина и атмосфера на спокойствие и уют.

Но още повече заради прекрасната фотография на Себастиян Фаена и стайлинга на Джулия Вон Боен, които са в пълен синхрон. 

Диванът и леглото, чашата мляко в ръцете на Линдзи и цялата семпла сценография говорят за почивка, като усещането е допълнено от отнесените погледи на супер моделите, облечени в страхотни неща в тенденцията на 90-те, силна през идния и още два сезона напред - къси топове, тесни бодита, скъсани джинси, обемни спортни якета. 

Michael Kors, Just Cavalli и Rochas също са намесени в този гениално прост стайлинг, бижутата са малко, но много важни, гримът - съвършен, a момичетата изключително секси в красивите си тела. 








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.