Следва

Maceo Plex дебютира у нас с ударна доза качествена електронна музика

Ще спаси ли чичо Чарли Линдзи Лоън?

Скандалната актриса е изправена отново пред избора затвор или поредна рехабилитация...

People of art преди 11 години

Скандалната актриса Линдзи Лоън е изправена пред избора затвор или поредна рехабилитация във връзка с автомобилната катастрофа през юни миналата година.

Звездата може да прекара два месеца в клиника или да влезе отново в затвора.

26-годишната червенокоска е изправена пред обвинения в съпротива, предоставяне на невярна информация на полицията и безразсъдно шофиране, което доведе до автомобилна катастрофа през миналото лято.

Актрисата беше арестувана с празна бутилка от алкохол в колата си. "Миришеше на алкохол, когато я задържахме", разказват полицаите, които я спрели за проверка.

Сега прокурорите планират да й предложат нова сделка, за да избегне за пореден път влизането зад решетките. Според прокурора на Санта Моника може да се постигне ново споразумение, ако Линдзи се съгласи да влезе в клиника за 60 дни, което е с четири месеца по-малко от първоначалното предложение.



Заговори се, че Чарли Шийн може да бъде отговора на всички проблеми, които има скандалната Линзи. Кой би повярвал, но това наистина се случва. Чарли в момента е човекът, който подава ръка на Линдзи и дори й е намерил работа. И то не къде да е, а в неговото собствено предаване ‘’Anger Management’’.

Първоначално помоща му се изразявала в даване на пари на безотговорната Лоън. После пък започнал да й купува дрехи. А сега пък й намира и работа. На какво ли се дължи това благоразположение на Шийн към младата Линдзи. Дали е само приятелска загриженост или нещо друго?
 



Друг интересен факт около провокативните звезди е че скоро излиза и петата част на ‘’Страшен филм’’, който ще бъде с тяхно участие. Във филма Линдзи ще играе себе си и ще има любовна връзка с ‘’татенцето’’, което в живота се грижи за нея, а именно Чарли Шийн.

Докъде ще стигнат отношенията им и дали и в реалния живот Линди му се отплаща за щедростта с нежни ласки, можем само да гадаем.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра