Следва

Да или не на каренцето на Стефан Щерев

PFW: H&M есен-зима 2013/14 - Шоуто

Високите ботуши са първото, което отвлече вниманието ни в официалното прет-а-порте шоу на H&M в рамките на...

All fashion преди 11 години

Високите ботуши са първото, което отвлече вниманието ни в официалното прет-а-порте шоу на H&M в рамките на Парижката седмица на модата. И силуетът. И моделите Кара, Линдзи, Аризона, Изабели на прекрасния скъп интериор на салона с персийски килим и библиотека.

Есенната колекция на H&M, създадена от екипа дизайнери на марката, е закачлива комбинация от стилове - бохемски шик, boyfriend, класически с панталон и сако, което си личи по едновременното присъствие на смокинг сака, мъжко манто, сако в етно стил, двуредно кожено яке или елегантно oversized сако. Към тях се присъединяват и великолепна рокля с пайети и отворен гръб, украсеното наметало с ресни и меки плетива, които да напомнят за есента, каквато я обичаме - мека и нежна.

Стилист на първото модно шоу на H&M по време на Седмицата на модата в Париж е Джордж Кортина, който даде възможност на H&M да представи своята най-важна колекция за сезона в напълно нова светлина.

Настроението на колекцията е в стила на парижките приеми на градските артисти от 70-те и наистина смеем да я определим като преимуществено френска, за което допринасят и гостите, превърнали шоуто в сензация, за която още се говори в Париж.




























 

More All fashion