Следва

Мила Кунис рекламира диаманти. Колко добра е тази идея?

Да или не на каренцето на Стефан Щерев

Актьорът и водещ Стефан Щерев преживя своя голям звезден миг като мина по червения килим на церемонията...

All fashion преди 11 години

Актьорът и водещ Стефан Щерев преживя своя голям звезден миг като мина по червения килим на церемонията „Film Independent Spirit Awards 2013” за независимо кино на плажа Санта Моника в Лос Анжелис миналия уикенд, или непосредствено преди Оскарите.

По същата пътека преминаха и някои от най-големите холивудски звезди като бъдещата носителка на Оскара за главна женска роля Дженифър Лоурънс, а режисьори като Спайк Лий, Оливър Стоун, Дарън Аронофски, Робърт Родригез са награждаваните през годините творци.

Българският пратеник в лицето на Щерев виждаме облечен в сериозен черен костюм, добре скроен по него, на който компания в стайлинга му прави небесно синя риза в каре, разкопчана мъжкарски до второто копче. Стефан изглежда добре, само че ние продължаваме да вярваме в чистата философия на мъжкия дрес код за червения килим, а именно, че ризата трябва да е бяла. Или черна в определени случаи.



Колегата му отвъд Океана Брус Уилис много добре знае това и не прави рисковани маневри с шарки, видян и запечатан, придружаван от красивита си секси млада съпруга Ема.

И все пак, да се разчупи ли класическият смокинг с лежерно каре както в случая на Стефан Щерев или ризата да си остане едноцветна при много официални вечери? Чакаме да ни споделите!
 

Анкета

Да или Не на карираната риза на Стефан Щерев

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.