Следва

20 красиви неща, които да си подарим за 8-ми март

Мила Кунис рекламира диаманти. Колко добра е тази идея?

От този месец - вече рекламно лице и на диаманти. Мила е новото лице на бижутерската колекция Gemfields. Именно...

All fashion преди 11 години

Тя е актриса, гадже на бивш мъж на Деми Мур и рекламно лице на Dior.

От този месец - вече рекламно лице и на диаманти. Мила е новото лице на бижутерската колекция Gemfields. Именно по този повод тук виждаме 29-годишната Мила Кунис, облечена в Elie Saab, на презентация на новия си рекламен проект в лосанджелиския Soho House.

В качеството си на рекламно лице на марката, актрисата успя не само да се снима в куп рекламни фотоси и сесии, но и да посети Африка, където се добиват скъпоценните камъни за направата на въпросните бижута:

"Докато бях в Африка, разбрах при какви условия се добиват и обработват бижутерските камъни. Всичко там е организирано така, че да не се навреди на околната среда чрез каквото и да е вмешателство. Такова етично отношение може само да ме вдъхнови, аз действително вярвам в мисията на компанията, която ме накара да се влюбя в нейните изумруди!"





И въпреки готовността и симпатията на Кунис към идеята да носи скъпоценни колиета, добити човеколюбиво в мините на Африка, как точно това съвпада с образа й на мързеливо момиче, в чиито обичаен гардероб потниците и размъкнатите блузони заемат най-важното място, е въпрос, на който в момента нямаме точен отговор.


 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.