Мила Кунис рекламира диаманти. Колко добра е тази идея?

От този месец - вече рекламно лице и на диаманти. Мила е новото лице на бижутерската колекция Gemfields. Именно...

Тя е актриса, гадже на бивш мъж на Деми Мур и рекламно лице на Dior.

От този месец - вече рекламно лице и на диаманти. Мила е новото лице на бижутерската колекция Gemfields. Именно по този повод тук виждаме 29-годишната Мила Кунис, облечена в Elie Saab, на презентация на новия си рекламен проект в лосанджелиския Soho House.

Коментари: 7

A
Alisa (2013/03/01 / 14:18)
Нищо против актрисата и стила и на обличане, но определено снимката където е с изумрудената огърлица не ми харесва.Просто не и пасва като излъчване или пък шията и е къса:-) не знам но резултата е както е отбелязал Vanko3 :-)
V
Vanko3 (2013/03/01 / 12:50)
Асоциацията ми е на свинче-звънче. Ужасно й седят, тя няма нито фигурата, нито излъчването, нито нищо за подобен род бижута по себе си. Нескопосан избор на марката, определено! Иначе нищо против Кунис, толкова сива и никаква ми е, че ми е все тая.
E
ely_georgieva (2013/03/01 / 12:31)
Ne e zle vsichki (i osobeno ekipyt na ViewSofia, koito naposledyk raboti leko neskoposano) da si pripomnite vsichki strahotni nahodki na Mila na cherveniya kilim (vkluchitelno i ot promotiraneto na Oz - the Great and the Powerful) i togava da pravite takiva komentari i zakliucheniya. Bydete obektivni, vie ste media. Makar che v Bulgaria tova nishto ne znachi.
R
Realist (2013/03/01 / 11:18)
Точно пък Кунис има сигурно повече снимки като раздърпана селянка, отколкото нормални, което за всеки уважаващ себе си чистоплътен човек не е нормално, камо ли за някоя холивудска звезда... И те са хора, да, но при нея често се случва изън сцената да е в някакъв запуснат вид. Пък и е толкова преекспонирана вече, малко взе да писва.
N
Neon (2013/02/28 / 23:27)
Нещо хич не сте фенове на това момиче:) Според мен не е редно някой да бъде квалифициран като мързелив, заради това, че два пъти са го снимали по потник и размъкнат блузон. По-скоро това говори, че не й пука особено какво ще напишат за нея и е над нещата. Честно казано ме разочаровахте с този материал
S
starlett (2013/02/28 / 20:59)
Ако човек се появи леко размъкнат на публично място, но не на светско събитие, това го прави мързеливо момиче, което се облича с потници и размъкнати блузони (които са модерни, между другото), така ли? Това не е оригинален начин за отразяване на новина, това е смучене от пръстите на безпочвена критика.
F
fuchsia (2013/02/28 / 17:36)
някой има ли идея коя е жената до нея?!??!!?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.