Следва

Петте любими парчета на Мона Недева

Ким Кардашиян пред депресия заради килограмите

32-годишната половинка на рапъра Кание Уест публикува свои снимки от времето, когато танцуваше в "Dancing With The Stars" през 2008 г. и тялото й...

People of art преди 11 години

Въпреки, че Ким Кардашиян е развълнувана от предстоящата поява на първото си дете, което съвсем наскоро се разбра, че ще е момиче и сподели пред всички, че качените килца не могат да помрачат щастието й, явно все пак чувства доза носталгия към начина, по който е изглеждала в миналото.

32-годишната половинка на рапъра Кание Уест, която беше щракната да излиза от фитнеса облечена в торбести и безформени дрехи преди дни, малко по-късно беше засечена отново, но този път в Туитър, където публикуваше свои снимки от времето, когато танцуваше в "Dancing With The Stars" през 2008 г. и тялото й беше в най-добрата си форма.

Първо тя показа на феновете си снимка, под която написа "В моята съблекалня в "Dancing With The Stars", след което продължи с фотоархива и публикува втора снимка, на която нагледно се вижда колко слаба е била с текст "Друг спомен от тогава. Това е преди репетиция. Аз бях толкова слабаааа!"





Не знаем какво се върти в лавата на Ким, която и преди да забременее беше критикувана заради теглото си, но според запознати в момента тя съвсем се е разпуснала. В отговор на тези нападки, пищната брюнетка заяви, че "няма нищо против хората да говорят за теглото й, след като в крайна сметка чака дете, а не е развалила диетата си", но дали това не са само думи, с които да замаже очите на критиците и дали звездата се чувства наистина добре в тялото си... никой не може да каже! 
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра