Следва

Анастейша отменя турне заради коварна болест

Петте любими парчета на Мона Недева

В очакване на втория сезон на сериала "Революция Z: Секс, лъжи и музика", който въпреки тийнейджърския си привкус следим най-малкото заради...

Music преди 11 години

В очакване на втория сезон на сериала "Революция Z: Секс, лъжи и музика", който въпреки тийнейджърския си привкус следим най-малкото заради "готиния класен" Юлиан Вергов, решихме да те срещнем чрез музиката с една от главните героини в лентата.

Тя се казва Мона Недева и попада съвсем случайно в сериала. Преди да звънне асистент-режисьорът на продукцията, младата певица дори не е чувала за организираните 3 месеца по-рано кастинги. Предложението за ролята на Мира Кадиев дошло точно навреме, тъй като само 10 минути по-рано я уволнили от предишната работа като водеща в музикална телевизия.

Макар че тази година Мона Недева ще навърши 21 г., "Революция Z" не е първата сцена, на която се изявява. За феновете на музикалното риалити "Мюзик айдъл" тя е позната от 2008 г., когато едва 15-годишна се явява на кастинг. Така и не продължава напред, но пък не се отказва и през 2011 г. се състезава за избора на българска песен за Евровизия, вече като част от лейбъла на Мария Илиева "Стереостая". С изпълнителката на "Лунен сън", Недева работи две години, през които пуска дебютната си песента "Звезда".

Миналата пролет по свое желание и взаимно съгласие Недева напуска продуцентската компания на Мария Илиева, за да направлява сама кариерата си. Малко след това тя пуска и първата си песен като независим артист, която носи емблематичното заглавие "Free" и е по нейна музика и текст.

Леко луда, шантава на моменти, според самата нея дори странна и неразбрана, тя ни сподели кои са петте парчета, които я вдъхновяват...

Coldplay - Fix You



Anouk - Nobody's Wife



Stone Sour - Through Glass



Kings Of Leon - Be Somebody



Paramore - Decode



 

 

More Music