Следва

Ще ти хареса ли колкото на нас? Новата сесия с Ирина Шейк и Алесандра Амброзио

Глория с новата колекция на любимата си марка KWIAT

Обичаната от мнозина попофолк изпълнителка Глория се завръща с нови професионални проекти, след като се отдаде на...

All fashion преди 11 години

Обичаната от мнозина попфолк изпълнителка Глория обяви завръщането си на сцената с нови професионални проекти, след заслужената й  почивка през първите два месеца на годината.

Сред многобройните ангажименти, свързани с появата на двете й нови песни „Убиваш на място” и „Пулс”, тя успя да заснеме и фотосесия с избрани модели от най-новата колекция на родната марка за очила и оптични продукти KWIAT и специалната линия KWIAT Comfort.

Като верен почитател на българската марка, Глория беше първата, която видя и пробва специалния модел (KS1315) очила с българското знаме. Лимитираната серия слънчеви очила с националния трибагреник е част от специалната линия – символ на комфорта и се появява тъкмо за 3-март във връзка с отбелязването на десетата годишнина от създаването на българската марка очила KWIAT.

Моделът е класически, с безкомпромисно качество и в двата основни цвята – черно и бяло и с унисекс форма.



Нови за основната колекция на KWIAT са слънчевите модели, на които могат да се монтират стъкла с диоптър. А вече и дамските модели са с поляризирани стъкла. За дизайна на очилата остава валидна ретро вълната, както в основната колекция ,така и в новата линия KWIAT Comfort.

Ретро моделите са средно големи, а най-актуални са пилотната (бъбрек) форма, както и леко котешката за дамите. По отношение на цветовете освен класическите черно и бяло, са актуални синьо, лилаво и бордо.



Нова тенденция е напластяването на цветове в страничната външна част на рамката. Съотношението между металните и пластмасовите рамки в новата колекция е по равно.

За изработването на иновативната линия KWIAT Comfort в колекцията е използван швейцарският натурален материал TR 90 Natural, който според експерти и дизайнери е материалът на бъдещето, заради високотехнологичните си свойства. Очилата, изработени от него, са изключително здрави и в същото време с еластични, антиалергични и с 25% по-леки антибактериални рамки.



Новата линия KWIAT Comfort е единствената в България с разнообразие от модели и цветове, изработени от висококачествения материал. Добрата новина е, че високото качество и комфортът в случая са в достъпния среден ценови клас. Освен това през целия месец март почитателите на българската марка очила при закупуването на един брой, имат право на втори с 50% отстъпка като тази промоция важи за всички модели на марката.



Самата Глория, която не веднъж е снимала фотосесии и видеоклипове с очилата KWIAT, се убеди във високата степен на комфорт при моделите от новата линия. Той е свързан с наличието и на „мемори ефект”, който позволява рамката винаги да се връща в първоначалното си положение, дори и след силно огъване или усукване.



Чувствайки се комфортно по време на фотосесията Глория сподели, че за песента „Пулс”, която е в дъбстеп стил, тя е получила сериозна помощ от дъщеря си Симона. Именно заради нея и приятелите й тийнейджъри, които са представители на по-младата публика тя е решила да експериментира с този нов стил. Освен това феновете й са свикнали постоянно да им поднася изненади и самите те очакват нещо ново и различно.



Въпреки вдъхновението си от тинейджърите, които са бъдещето на България и желанието й да задоволява музикалния им вкус с нови модерни песни, Глория работи усилено и по посока на класическата българска фолклорна музика.



Това я успокоява и й дава сили, както самата тя казва, освен че го прави с лекота и голяма любов. Затова в сборния фолкорен албум, който ще се появи през пролетта, тя планира да има и две-три нови фолклорни песни. Вдъхновението и от днешната младеж все пак няма да спре до тук, а изненадите тепърва предстоят.


 

More from View Sofia

More All fashion