Следва

Разточителна петъчна вечер с много рокфор и

Лицето ни харесва така - перфектният нюд грим

Есента на 2013 година ще ни посрещне с чисто лице с акцент на веждите- това разбрахме от първите дни на седмица на модата в Париж...

преди 11 години

Наградите "Оскар" се състояха преди цели 2 седмици, но все още не сме забравили грима на Рийз Уидърспун, Дженифър Лаурънс и Дженифър Гарнър, които се появиха с нюд устни. А сега, само няколко дни след началото на Седмица на модата в Париж, маркираме тренд на бледия грим.

Есента на 2013 година ще ни посрещне с чисто лице с акцент на веждите - това разбрахме от първите дни на седмица на модата в Париж.

В шоуто, което ни представиха от Rochas, гримьорката Лусиа Пиерони наблегна на възхитата си от добре подчертаните вежди. И това е добрата новина - те отново са на мода и никога не са били по-секси.


Dries Van Noten


На подобна визия се спря гримьора Питър Филипс за шоуто на Dries Van Noten. Той използва молив за очи Chanel за нежно подчертаване. Очите бяха натурални с леки кафяви сенки.

За първата си ready-to-wear колекция за Balenciaga, Alexander Wang също заложи на семпъл грим- бледо лице, бледи устни, дори веждите бяха подчертани в по-светъл нюанс.


Balenciaga


Видяхме тренда и при Victor&Rolf, където лицето беше изцяло чисто и натурално и отново с лек акцент върху веждите.


Viktor & Rolf


Лицето през есента на 2013 година е чисто и свежо, а устните и очите са подчертани леко, но достатъчно, за да изпъкнат. Използван е лек фон дьо тен и прасковен руж, а погледът е подсилен с тънка линия и само един пласт спирала. Устните са матови и дискретни. Не е нужно да чакаме, а се възползваме още сега, защото този тренд е много нежен и дискретен, освен това е лесно постижим. Залагаме на меките тонове и постигаме желаната перфектна визия.

От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук

Продуктът, който представяме днес, е Photoderm MAX Ultra-Fluid - мощно оръжие в битката с ултравиолетовите лъчи, силно подходящ за градска среда и добра основа за грим. Освен че е подходяща за всички типове кожа, тази ултра флуидна текстура се разтапя мигновено при досег с кожата. Водно-силиконовата основа прави текстурата съвършено незабележима.

Photoderm MAX Ultra-Fluid е с един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита на кожата. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК. Предлага се в два цвята, а вече и с безцветна текстура.





More