Следва

PFW: Пълната колекция на Vivienne Westwood есен-зима2013/14

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Марките наемат Джия Копола за да режисира кратък филм, посветен на общата им колекция, с цел промоция и...

All fashion преди 11 години

Джия Копола, Даян фон Фюстенберг и Current/Elliott в чудесен тандем

Това видео вероятно може да излекува всяка депресия, пролетна умора или необяснима тъга само с едно-единствено гледане. Благодарностите за това следва да се отправят към малък, но зверски талантлив екип, вдъхновен или поведен от едно модно сътрудничество - това между Diane Von Furstenberg и Current/Elliott.

Марките наемат Джия Копола за да режисира кратък филм, посветен на общата им колекция, с цел промоция и отпразнуване на това добро дело. Филмът се казва “Writer’s Block”, в него играе Трейси Антонопулос, а сюжетът е по вечния сценарии за млад писател, който мечтае да завладее Холивуд, обаче е безнадеждно блокирал.



И независимо, че колекцията на двете модни марки се появи и се изчерпа, този малък, но скъпоценен къс кино остава завинаги.

Еди Кембъл и Себастиан Кинг за Vogue Германия





Много шейсетарско, много красиво, много фешън...

Виж кадрите тук>>

Цайсите SUPER





Всяко вдъхновение, което взима формата на слънчеви очила, е от изключителна радост за нас. Аксесоар, който обожаваме, както очевидно правят и в Etudes Studio /ново дизайнерски студио на двама французи, специализирано в съвременно изкуство, продажба на скъпи книги и мъжка мода/ и SUPER /популярната, носена от почти всички звезди марка/, които заедно създадоха вероятно едни от култовите цайси на предстоящия сезон. Фирмата Super инвестира в отдавнашния си модел Panama, като го освежава, подписва с Etudes blue, слага му първокачествени стъкла на Карл Цайс и претворява идеите ни за идеалната форма на практика.





Серията е лимитирана, което услажда мисълта за придобиването на чифт от нея допълнително. Тренда е ясен - монохромни очила, рамката и скъклата в един цвят, и се предлага от доста от топ-дизайнерите в бранша.

Тези Etudes обаче имат нещо, което бихме нарекли безценно.

Сесията в Elle Франция





Lady Luck се казва сесията в Elle Франция от февруари 2013 и заглавието определено е точното. Разточителната под слънцето на нечии географски ширини работа ни потапя до насита в усещането за лято, за красивно, за Холивуд. Николас Мур е заснел тези кадри, в които лейди късмет е изключителната Анжела Линдвал, а стилът - дело на Марине Брауншвиг.

Виж всички снимки тук>>

Чантите на Carven





Чантите на френската марка Carven са точно каквото ни трябваше, за да разчупи иначе малко строгия, макар и много добър моден тон на последните модни събития, датирани като модни седмици.



Фаворитите на есенно-зимната колекция на Карвен за 2013 година са малки чантички на дълги дръжки, от гъвкава и лъскава кожа и с формата на котараче или аквариумна рибка. Харесваме ироничното намигване в тях, противопоставяме ги на идеята за студ и мрак през есента и си ги представяме като добрия приятел на обемните ни палта и много дълги ботуши, които ще искаме повече от всичко в гардеробите си след септември.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.